Ajánlatkérés

Winncare kórházi ágyak

2024. január 07.

Ismerje meg a Winncare kórházi ágyakat!

A Winncare termékeivel már több mint negyven éve segíti a betegeket és könnyíti meg az ápolók munkáját a különböző egészségügyi létesítményekben, kórházakban, idősotthonokban – Franciaországban és más európai országokban egyaránt. A Winncare kórházi ágyak teljes egészében Franciaországban tervezett és legyártott termékek, melyek alkalmasak olyan betegek számára, akik mozgásukban részben vagy teljesen akadályozva vannak. Az alábbiakban három kórházi ágyat mutatunk be, melyek garantálják a minőséget, a biztonságot, a komfortot, az egyszerű összeszerelést és a könnyű kezelhetőséget. E kedvező tulajdonságuk mellett ráadásul ár-érték arányban is igen előkelő helyet foglalnak el a piacon!

XXL XPress 2.0

Az XXL XPress 2.0 típusú ágy olyan túlsúlyos betegek (135 kg-tól 270 kg-ig) igényeit elégíti ki, akik elvesztették motorikus függetlenségüket. Ebből adódóan az XXL XPress 2.0 mozgásszervi betegségek kezelésére javasolt. Kialakításának köszönhetően az ágyat könnyű összerakni és szétszerelni (szerszám nélkül), emellett a tárolás, tisztítás és a szállítás is igen egyszerű. Az új LINAK CA40 kontroll box elektromosan működteti az ágyat, ugyanakkor csökkenti az üzemelés közbeni rezgéseket és a zavaró hangokat. (Ezt a kontroll box-ot kifejezetten az ápolási és rehabilitációs területre fejlesztették ki.) Az ágy CPR funkcióval is rendelkezik, melynek köszönhetően a fejtámla vízszintes helyzetbe állítható, így az intubálás, lélegeztetés, újraélesztés biztonságosan elvégezhető. Az ágy magassága 35 cm-től 81 cm-ig állítható, emellett távirányító is tartozik hozzá. A termék kiegészítői még: 2 db tartozéktároló, 2 db állványtartó, 2 db emelőrúd. Terhelhetősége 270 kg.

XXL-XPRESS-RAL-7030_Z.jpg

X’Prim3

Az X’Prim3 kórházi ágy az X’Prim új verziója. Ez a termék az ergofix elvet alkalmazza: úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen, szerszámok nélkül, ergonomikusan össze- és szétszerelhető legyen. Az X’Prim3 alkalmazható olyan fekvőbetegek számára, akik átmenetileg vagy végleg elvesztették a motorikus függetlenségüket. Használható otthoni környezetben vagy idősek otthonában egyaránt. Erről a termékről a következőket érdemes még tudni: magasságát 34 cm és 84 cm között lehet állítani, emellett kompatibilis a mobilitást segítő rendszerrel. Az X’Prim3 szintén rendelkezik a CPR funkcióval. Kiemelendő tulajdonsága még a Linak motorizáció, elektromos lábtámasz, központi fékezés. A háttámla 75°-ig emelhető.

WINNCARE_x-prim-3_pic-2.jpg

Aerys

Az Aerys kórházi ágy olyan fekvő helyzetben lévő betegek részére javasolt, akik átmenetileg vagy részben elvesztették a motorikus függetlenségüket, és akiknél fennáll az ágyból való kiesés veszélye. A következő főbb tulajdonságok jellemzik a terméket: az Aerys új beágyazott elektronikus kezelőszoftverrel rendelkezik. Lehetséges a különböző magassági adatok beállítása, amely megkönnyíti a betegek ágyból való felkelését. Akárcsak a többi kórházi ágy, az Aerys szintén rendelkezik a CPR funkcióval. Ez a termék alapkivitelben tudja a Trendelenburg/fordított Trendelenburg pozíciókat. A kezelhetőséget a vezetékes vezérlőkonzol és a rugalmas karon elhelyezkedő távirányító teszi könnyebbé. További tartozékok még: tartalék akkumulátor, hosszabbító, fali ütköző, epoxi bevonat különböző színekben.

WINNCARE_x-prim-3_pic-2.jpg

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.