Ajánlatkérés

sempercare® kesztyűk - kényelem és minőség

2024. április 23.

Ismerje meg a sempercare® kesztyűket!

A megfelelő vizsgálókesztyűnél fontos kritérium a védelem, a kényelmes viselet, a bőrkompatibilitás, a tapadás és a kellemes tapintás. Ezek hiányában a vizsgálat folyamán a kesztyű viselése kényelmetlenné válhat, így zavaró tényező lehet az egyes műveletek kivitele folyamán. A Sempermed vizsgálókesztyűi azonban minden pozitív tulajdonságot egyesítenek magukban, így a legjobb minőséget szolgáltatják használóiknak.

Az osztrák székhelyű Sempermed kesztyűi alkalmasak az érzékeny bőr számára is, a Green Glove technológia pedig garantálja a bőrbarát gyártási folyamatokat, mely új szintre emeli a fenntarthatóságot a kesztyűgyártásban. A belső kezelésnek köszönhetően a kesztyűk gyorsan felvehetők és könnyen eltávolíthatók, amely szintén fontos szempont a használat folyamán.

Az alább bemutatott kesztyűket elsősorban egészségügyi ellátásban (pl. fogászatban, nőgyógyászatban, fül- orr gégészetben, betegápolásban, plazmacentrumban stb.) dolgozók részére, valamint kozmetikusok, tetoválók részére ajánljuk.

sempercare® nitril skin2

A sempercare® nitril skin2 a védelem mellett kényelmet garantál, emellett pedig bőrbarát és kellemes tapintású is. A puha anyag, amely a gyártó Európai Kutatási Központjában lett fejlesztve, maximális tapintásérzetet tesz lehetővé az optimalizált falvastagságnak köszönhetően. A strukturált ujjhegyek minden esetben biztos fogást garantálnak, nedves környezetben is. A kesztyű púdermentes és nem tartalmaz semmilyen természetes latexfehérjét. Ez alkalmassá teszi olyan emberek számára is a használatát, akik I. típusú allergiában szenvedek. Megvédi a használókat és a pácienseket a fertőzések átvitelétől. A kesztyű ellenáll a vérnek és más testnedveknek, emellett véd a baktériumok, gombák és vírusok ellen, beleértve a SARS-CoV-2-t, a hepatitis B és C-vírust és a HIV vírust.

70675038-117f-4df5-9a98-055bb15d335a.jpg

sempercare® edition

A sempercare® edition egy megbízható latex kesztyű, amely kiváló tapintásával és ujjbegyének textúrájával ideális a mindennapi feladatok elvégzésére az egészségügyben. Csakúgy, mint a cikkünkben bemutatott többi kesztyű, ez a termék is ellenáll a vérnek és testnedveknek, továbbá ugyancsak véd a baktériumok, gombák, vírusok ellen (SARS-CoV-2, hepatitis B és C-vírus, HIV).

8c8ff4b5-1003-47e2-b783-ee0925c80c70.jpg

sempercare® latex púderezett

Ez a púderezett latex kesztyű gyorsan és egyszerűen felvehető, eltávolítható. Érdes felülete támogatja a biztonságos műszerkezelést. A kesztyűt borító por nem génmódosított kukoricakeményítőből származik. Csakúgy, mint az előző termékek, ez a kesztyű is ellenáll a vérnek és testnedveknek, továbbá ugyancsak véd a baktériumok, gombák, vírusok ellen (SARS-CoV-2, hepatitis B és C-vírus, HIV).

226253a1-66e2-48d3-9803-c21fe5cf156a.jpg

A sempercare® kesztyűk orvostechnikai eszközként és egyszer használatos védőkesztyűként is meg vannak jelölve, így alkalmasak olyan területeken történő használatra is, mint a gyógyszerészet, laboratóriumi vizsgálatok, élelmiszeripar, étkeztetés, professzionális takarítás.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.