Ajánlatkérés

Várandósgondozás dopplerek és magzati monitorok segítségével

2024. január 22.

Legyen biztonságos a várandósgondozás Huntleigh termékekkel!

A várandósgondozás nagyon fontos, hiszen ezalatt különböző vizsgálatok révén nyomon követhető a magzat fejlődése és a kismama egészsége. A doppler ultrahang által vizsgálható a baba életfunkciója, pulzusa, szívverése, így különösen kiemelt fontosságú, hogy a legjobb eredményeket kapjuk az eljárás folyamán. Ehhez színvonalas eszközök szükségesek: az Allegro Kft. az angliai székhelyű Huntleigh gyártmányaival áll az Ön rendelkezésére!

Sonicaid FD1/FD3 - Vízálló 2MHz-es vagy 3MHz-es szondákkal

A Sonicaid FD1/FD3 számos pozitív tulajdonságot egyesít magában: például kompakt és könnyű kialakítással rendelkezik az egyszerűbb hordozhatóság érdekében. Támogatja a 2MHz-es és 3MHz-es vízálló szondákat, melyek alkalmassá teszik a vízben szüléskor (pl. medencében) való használatra. Ezek a kalibrált és finomhangolt nagy érzékenységű szondák kiváló teljesítményt nyújtanak a várandósság teljes ideje alatt – mindezt a testtömeg-index széles skáláján (beleértve a túlsúlyos pácienseket is). Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a szondákat könnyen lehet tisztítani a jobb fertőzéskontroll érdekében. Kialakításának köszönhetően a doppleren lehet ,,parkoltatni” a szondát, amíg az nincs használatban.

A doppler széles monokróm kijelzővel rendelkezik, melyen nagy méretű számok jelölik a magzati pulzusszámot, továbbá szívverés- és akkumulátorjelzővel van ellátva. A doppler kombinált vezérlővel felszerelt (Bekapcsolás/Kikapcsolás/Hangerő szabályozás) a könnyű használat érdekében. Az eszközt fejhallgatóhoz is lehet csatlakoztatni: a doppler nem csupán kiváló minőségű hangot biztosít, hanem analóg zajcsökkentővel is ellátott – így a vizsgálat során a szívhangok jól hallhatók. A beépített öv/zseb csipesz pedig a kényelmes szállítást és tárolást teszi lehetővé. A kényelem és a hosszútávú költséghatékonyság érdekében a készülék AA elemekkel működtethető.

doppler fd1.png

Sonicaid Team 3 anyai/magzati monitorok – a következő generációnak

A Sonicaid Team 3 anyai/magzati monitort stílusosan úgy tervezték, hogy jól illeszkedjen az ágyhoz, ne legyen zavaró. A készülék pontos és tiszta vizuális képet kínál a magzatról és a kismamáról. A termékcsalád tele van olyan funkciókkal, amelyek költséghatékonyságot, megbízható és pontos magzati/anyai monitorozást nyújtanak.

Sonicaid Team 3 – anyai/magzati monitor

A készülék könnyen használható az ikonnal vezérelt érintőképernyőn keresztül, ráadásul a magzati pulzusszám nagy számokkal jeleníthető meg, amely optimális láthatóságot biztosít 1 gyermek, ikrek vagy hármasikrek megfigyelésénél is. Az opciók széles skálájával rendelkező Team 3 kiváló magzati pulzusszám monitorozást biztosít magas érzékenységű jelátalakítóval és egyedi digitális feldolgozással minden édesanya számára – alacsony vagy magas testtömeg-index esetén is, szülés előtti vagy alatti beállításoknál egyaránt.

A Dawes-Redman® CTG elemzés objektív, numerikus és következetes értékelést ad a CTG-ről. Kizárólag a Huntleigh terméke jelzi a mért magzati állapotot, így könnyen meghatározható a legjobb kezelési mód. A belső memória és biztonsági mentés lehetővé teszi a magzati szívhangok egy életen át történő tárolását, archiválását és visszakeresését.

Ez az első magzati monitor BP technológiával ,mely méri a vérnyomást a mandzsetta felfújása közben – ez klinikailag validált terhességi használatra. Nem csupán növeli az anya kényelmét, hanem elkerüli a kényelmetlen nagy nyomásokat, jelentősen csökkenti a mérési időt, zajt. Fontos még kiemelni, hogy a TREND intrapartum funkció egyértelmű adatokat szolgáltat a magzati szívfrekvencia időbeli változásairól, ez a szülés első szakaszában használható.

Sonicaid Team 3 – vezeték nélküli jelátalakító rendszer

A vezeték nélküli kapcsolat segítségével könnyedén monitorozható az anya és a magzat, bárhol is történjen a vizsgálat. A fényálló, vízálló vezeték nélküli jelátalakítók lehetővé teszik a folyamatos és szabad megfigyelést, akár 110 méteres hallótávolságig. A termék nyújtotta mozgási szabadság által a kismama kényelmesebb pozíciót vehet fel, ezáltal a vizsgálat elégedettséget és a szülés pozitív élményt nyújthat. Különösen hasznos azoknál a nőknél, akiknél folyamatos felügyeletet kell biztosítani.

doppler2.png

A jelátalakítók bármely töltőegységhez csatlakoztathatóak (3,5 óra alatt feltöltenek), és több mint 17 óráig folyamatosan működnek. A jelátalakítókon kétszínű LED kijelző található, ezek jelminőség jelzővel rendelkeznek, amelyek segítik az optimális elhelyezést a vizsgálat során. A beépített övcsipeszek maximális kényelmet biztosítanak az édesanya számára a monitorozás közben. A készülékkel lehetőség van akár két magzati pulzusszám megfigyelésére is ultrahang segítségével.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.