Ajánlatkérés

Transaroll – betegmozgatás könnyedén!

2024. január 30.

A Transaroll nagy segítséget jelent a betegmozgatás terén.

A német gyártmányú Transaroll segítséget nyújt a könnyű és ergonomikus betegmozgatáshoz a mindennapokban. A színvonalat bizonyítja, hogy a betegmozgatás és pozicionálás szakértője már több mint 30 éve!

A Transaroll a következő főbb tulajdonságokkal rendelkezik: egyszerű kezelhetősége mellett a segítő személyeknek hátkímélő munkavégzést, a betegnek pedig optimális kényelmet és stresszmentességet biztosít. Ezzel megkönnyíti a mindennapokat az ápolási és sürgősségi osztályokon. A gyártó garantálja a legmagasabb minőséget és a rövid szállítási időt. Ezenkívül a Transaroll a DIN EN ISO 13485 szabványnak is megfelel, viseli a CE-jelölést az orvosi előírás, eszközszabályozás (MDR) szerint. Emellett a termék igazán költséghatékony a hosszú élettartam miatt. A fertőzésveszély csökkentése szempontjából lényeges, hogy könnyen fertőtleníthető.

Méretek

A csúszkák többféle méretben kaphatóak: a Standard (kb. 180 x 50 cm) a legelterjedtebb mérettípus, hiszen minden területen használható. Kényelmes mozgatást tesz lehetővé a páciensnek és használónak egyaránt, hiszen a fej és a sarok is a deszkán nyugszik. A gyártó speciális megoldásokat is kínál: a Mini mérettípus (95-82 x 50 cm között) elsősorban a nőgyógyászatban és a proktológiában használatos, mivel lehetővé teszi az átvitelt felemelt lábakkal is. Az Ambu (86-75 x 45-40 cm) keskeny mérete miatt alkalmas rövid távolságokra és gyors mozgatásokra, például sürgősségi ellátásnál. A Keskeny mérettípus (kb. 120 x 40 cm) pedig sürgősségi ellátáson és CT-n nyújt segítséget. A Hosszú mérettípus (kb. 195 x 50 cm) nagyméretű betegek számára hasznos, valamint a fej- és lábvég nélküli ágyaknál. A Speciális (kb. 150 x 60 cm) túlsúlyos betegek mozgatásánál praktikus, ahol nagyobb távolságot kell megtenni. Minél szélesebb a tábla, annál nagyobb a beteggel megtehető távolság. Az, hogy a tábla összecsukható-e vagy sem, nincs hatással az átviteli képességeire.

Transaroll Silverboard - betegmozgató csúszka ezüst borítással

A Transaroll Silverboard alkalmas minden oldalirányú pozicionáláshoz és mozgatáshoz. Rendkívül stabil magjának köszönhetően a Silverboard ergonomikus és könnyű betegmozgatást tesz lehetővé.

Előnyei:

  • Ideális túlsúlyos betegek számára
  • Az egyetlen csúszka, amely lehetővé teszi a páciens felemelését is
  • Nincsenek éles szélek, minden sarka lekerekített
  • Nincsenek mágneses vagy műanyag alkatrészek, csavarok
  • Sugáráteresztő, MRI-re alkalmas
  • Szállítható puha pozicionáló matracokkal is
  • Nincsenek barázdák (maximális higiéniai biztonság)
  • Az összes általános fertőtlenítőszerrel fertőtleníthető

transaroll silverboard.png

Transaroll Blueboard - betegmozgató csúszka a mindennapi ápoláshoz

A csúszka borítása mosógépben mosható. A Transaroll Blueboard nemcsak a minőséget, a formát és a funkciót ötvözi, hanem a könnyű használatot és a legmagasabb higiéniai biztonságot is. Számos tulajdonsága révén kompatibilis a betegek átlagos magasságával és súlyával Európa szerte, így jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a betegszállítás színvonalasabb legyen. A Transaroll Blueboard használata otthoni és idősotthoni ápolásban történő betegmozgatásnál javasolt.

Nedvszívó betegmozgató lepedők

Nem csak a betegek emelésére, hordozására szolgálnak, hanem vízhatlan párnázatként is funkcionálnak, valamint kímélik a betegmozgató személy hátát a terheléstől.

Előnyök:

  • Kettő az egyben: kibélelő és mozgató lepedő fogantyúkkal
  • Biztonságos és stabil fogás a több fogantyúnak köszönhetően
  • Használható önmagában vagy Transaroll lapokkal együtt
  • Gyors és tiszta használat
  • Egyszerhasználatos termék

Transatlantic Multisheet

A forradalmian új Transatlantic Multisheet nem csak 150 kg-os súllyal rendelkező betegek emelésére, hordozására szolgál, hanem ideális vízálló alátétként és hátbarát áthelyezésre is. Biztonságos és stabil fogást garantál a többszörös fogantyúnak köszönhetően. Használható önmagában vagy a Transaroll boards-on is. Gyors és tiszta használatot eredményező egyszerhasználatos termék. Polietilén borítású, légáteresztő, nem engedi át a folyadékot. Nedvszívó magjának köszönhetően nagy mennyiségű folyadékot képes megkötni, melyből zselé képződik.

multisheet.jpg

Mozgató lapok & kiegészítők - betegmozgató segédeszközök kerekesszékhez

Mozgató lapjaink ideálisak az ápolás minden területére, valamint megkönnyítik a munkavégzést.

Mi az a betegmozgató lap?

A különböző mozgató lapok megkönnyítik a mozgássérült személyek áthelyezését. Hidat képeznek a kerekesszék és egy másik terület, például ágy, WC vagy autósülés között.

Kinek ajánlott a betegmozgató lap?

Függetlenséget ad azoknak, akiknek nehézséget jelent a ki/be mozgás a kerekesszékből, valamint könnyítés a rokonok vagy ápoló személyzet számára, akik segítenek a gondozásra szoruló embereken, enyhítve a hátukat érő terhelést.

Silver Glider – segítség minden esetben

Az M és L Silver Glidereket tapasztalt szakemberek fejlesztették ki, és ezen termékek évek óta megbízhatónak és hatékonynak bizonyulnak a piacon. A nagyon sima felület minimálisra csökkenti a súrlódási ellenállást, miközben csúszásgátló párnák megakadályozzák, hogy a tábla elcsússzon az alapon. A Silver Glider könnyű áthelyezést biztosít a kerekesszék - autó - ágy (stb.) között. A nagy markolat által egyszerűen kezelhető. Tökéletesen fertőtleníthető a sima csúszófelületnek köszönhetően (barázdák nélkül) az összes általános fertőtlenítőszerrel. Diszkrét és nem feltűnő kialakításával praktikus eszköze lehet a használóknak a mindennapokban. Teherbírása 180 kg, így túlsúlyos páciensek esetében is alkalmazható.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.