Ajánlatkérés

S&M áztatókádak – hatékony fertőtlenítés

2024. február 26.

Bemutatjuk népszerű termékünket!

Az áztatókádak használata az eszközök fertőtlenítésének hagyományos módja. A Schülke & Mayr cég S&M műszeráztató kádjai kimondottan arra lettek kifejlesztve, hogy különböző eszközök, műszerek fertőtlenítését, tisztítását és ápolását tegyék megvalósíthatóvá a legmagasabb szinten. Ez a rendkívül professzionális termék 3, 5, 10, 30 literes hasznos űrtartalommal rendelkezik, használata egyszerű és higiénikus, mindemellett a legjobb eredményt lehet vele elérni a fertőtlenítés terén. A rendszer a kórházak és a magánrendelők valamennyi területén megfelel, így rendkívül széles körben keresett termékről van szó.

kád 3 l új.png

A kádak anyaga polivinilklorid (PVC), amely jó összeférhetőséget mutat az aldehides, fenolos és kvaterner ammónium-bázisú fertőtlenítő készítményekkel is. A 3 literes kád fedelén egy külön zárható adagolónyílás található, melyen keresztül a kisméretű műszereket kényelmesen helyezhetjük a munkaoldatba. A műszeráztató kádak tetszés szerint rendelhetők fehér vagy áttetsző tetővel. A termékhez szűrőbetét is tartozik, melyet a kádteknő peremére helyezve, az eszközöket a munkaoldatból szárazon kiemelhetjük. A könnyebb fajsúlyú tárgyakat fogantyúval ellátott leszorítólemez meríti a folyadékba a biztos fertőtlenítés céljából. A kalibrált szűrőbetéten vonalas jelzések megkönnyítik a munkaoldat mennyiségének megválasztását.

kád kiszerelés.png

A kádteknő magasított felső pereme és az ebbe pontosan illeszkedő fedél biztosítja, hogy a munkaoldat szállítás közben ne lötyögjön ki. A 30 literes fertőtlenítőkád kifolyócsappal rendelkezik, tartalmának könnyebb kiürítése céljából. A 3; 5 és 10 literes szűrőbetétek a változó munkafeltételekhez igazodva a nagyobb űrtartalmú kádakba különböző felosztásban is behelyezhetők. A termék hőálló + 55°C-ig.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.