info@allegro.hu+36 1 350 3107

Rólunk

Több, mint 30 éve kínálunk magas minőségű kiemelkedően kedvező árértékarányú, nyugat-európai, amerikai, és japán termékeket, szerviz-, anyagellátási és egyéb szolgáltatásokat. Élen járunk innovatív egészségügyi technikai újdonságok bevezetésében.

Higiéniai, ápolási termékek, különböző műtétes szakmák anyagai, felszerelései, gasztroenterológiai cikkek, valamint sürgősségi készülékek sokaságát tudjuk ajánlani. Szakembereink az ország egész területén állnak rendelkezésre. Szinte az ország összes állami egészségügyi intézményével napi munkakapcsolatban állunk, és a privát egészségügy is egyre inkább teret nyer munkánkban.

Széles választékkal, gyorsasággal, rugalmas vevőközpontú hozzáállással, megbízhatósággal, és kiszámíthatósággal törekszünk arra, hogy elégedett ügyfeleinkkel hosszú távú, bizalmi kapcsolat alakuljon ki.

Szolgáltatásaink

Szervíz

Szervizeseink több mint 20 évnyi tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére, munkájukat közel 30 évnyi menedzsment és vállalati értékesítési tapasztalattal rendelkező csapat támogatja.

Szolgáltatásaink az alábbi előnyöket nyújtják műszergazdálkodás terén:

Sokoldalúság
Gazdaságosság és Kiszámíthatóság
Pontosság és Megbízhatóság

Kórházi fogyóanyagok

A termékkör főképp a sebészeti, urológiai, általános ápolási és sterilizációs csomagolóanyagok széles választékából kínál megoldási lehetőséget az egészségügyi szakemberek számára.

Vásárlóink és szerződött partnereink elégedettségét folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal, gyors és rugalmas kiszolgálással valamint a változó igényekhez való alkalmazkodással érjük el. Termékeink körében csak CE tanúsítvánnyal rendelkező, kórházi kipróbálásnak alávetett eszközök szerepelnek, melyek minőségéért garanciát vállalunk.

Igyekszünk minden egyedi igényre megoldást keresni, melyek többnyire nehézségek elé állítják az egészségügyi beszerzőket. Ennek megvalósításához kapunk segítséget mindazon külföldi gyártóktól (partnerek link), akiknek kizárólagos magyarországi képviseletét ellátjuk, ezáltal termékkínálatuk teljes választékát biztosítva felhasználóink számára.

Folyamatosan frissülő raktárkészletünkkel, szeretnénk hozzájárulni a bennünket rendszeresen felkereső partnerek magas szintű kiszolgálásához, amellyel megpróbálunk megfelelni a mindenkori piac elvárásainak illetve igazodni a vevői igényekhez.

Egészségügyi generál kivitelezés

A számtalan különböző munka közül kiemelhető a MÁV kórház több, mint húsz éve csipkerózsika álmát alvó műtőinek és sterilizálójának bravúros gyorsaságú felújítása, és berendezése.

Vagy az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet 2011-ben befejezett generál kivitelezési munkái. Ugyancsak úttörő jellegű feladat volt az ország első egynapos sebészeteinek kialakítása, majd több hasonló projekt kivitelezése.

A fővállalkozások során, a piacon található legkorszerűbb technológiai megoldásokat kínáljuk, a lehető legkedvezőbb feltételekkel, törekedve az ár-értékarány legjobb variációjának kialakítására.

Logisztika

A szállítási feladatok csökkennek, kedvezően befolyásolva a szállítási költségeket.

A szolgáltatás lehetővé teszi a költségek csökkentését, mivel átvesszük a raktári dolgozókat (1-2 fő), kibéreljük a raktárakat, átvesszük a meglévő készletet, online kapcsolatot létesítünk az osztályokkal, igény esetén akár az osztályokig szállítjuk a kórház vezetése által jóváhagyott, osztályok által megrendelt termékeket.

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.