Ajánlatkérés

Népszerű termékek 2022-ből

2023. február 15.

Bemutatunk 3 keresett termékcsoportot 2022-ből.

Nem véletlen, hogy a jelen cikkünkben bemutatott termékek méltán népszerűek és keresettek az egészségügyi intézményekben, rendelőkben. Nem csupán magas színvonalú minőséget, hanem megbízhatóságot és biztonságot garantálnak, ami elengedhetetlen a mindennapos vizsgálatok, munkafolyamatok terén. Az Allegro Kft. törekszik arra, hogy továbbra is a legjobb kvalitású termékekkel álljon az egészségügy szolgálatában.

Vizsgálószékek és vizsgálóágyak

A szakemberek számára nagyon fontos olyan vizsgálóalkalmatosságot választani, melyek megkönnyítik a vizsgálatokat és a pácienseknek is a lehető legnagyobb kényelmet biztosítják. Az Allegro Kft. által forgalmazott vizsgálóágyakat- és székeket megbízható partnerünktől, a Promotal-tól szerezzük be. Az 1963-óta működő francia vállalat a kezdetek óta arra törekszik, hogy modern és minőségi termékeket fejlesszen a vásárlók igényeinek megfelelően. Az innovatív és esztétikus vizsgálóasztalok, ágyak és székek a praktikusság és kényelmesség szem előtt tartásával lettek tervezve, a beteg és az orvos komfortérzetének megőrzése érdekében. Ezek alapján nem meglepő, hogy az előző évben népszerűségük töretlen volt a szakemberek körében. Az alábbiakban három hasonló, ám mégis különböző Promotal márkájú vizsgálószéket mutatunk be részletesebben, amelyek eltérő egészségügyi területeken bizonyítják elismertségüket. Ezek a termékek nem véletlenül keresettek, hiszen magas színvonalat képviselnek az adott szakmában.

Promotal GMotio - nőgyógyászati vizsgálószék: A GMotio nőgyógyászati széket 2 éves tanulmány után tervezték meg egészségügyi szakemberek segítségével Európában és a Közel-Keleten. A gMotio-t úgy alkották meg, hogy hatékony és kényelmes kezelést nyújtson mind az orvos, mind a betegek számára. A GMotio tervezése során az orvos és a páciens kényelmét előtérbe helyezve olyan funkciókat valósítottak meg, mint a különböző orvosok által előre beprogramozott pozíció (3 db) vagy az elektromos lábtámasz. A vizsgálószék megalkotása során a nehezebben mozgókra is figyeltek, mivel a termék kiinduló magassága (beállítástól függően) akár 57cm is lehet. A termék takarítása is egyszerű, mivel varrásmentes kárpittal rendelkezik, mely könnyen fertőtleníthető. A termék közel 20 színben elérhető, hogy Ön könnyedén kiválaszthassa a rendelőjéhez leginkább illő darabot.

5f9a7c3acb937369745003.jpg

Promotal Deneo - vérvételi szék: A Deneo vérvételre alkalmazott széke egyszerre ötvözi a kifinomult formavilágot, és a hatékonyságot. Jobb hozzáférhetőséget, és nagyobb kényelmet biztosít a beteg és a kezelő számára. A kialakítás hosszú kutatás és számos, az orvostudomány laboratóriumi szakembereinek találkozásával jöhetett létre. A speciális kialakítás és a Bodyshape® kárpitozás hozzájárul a páciens megnyugtatásához. A Sit’n Go koncepció 100%-ban intuitív és innovatív rendszer, amely könnyű be- és kiszállást biztosít a páciensnek. Ez is bizonyítja, hogy kivételes sokoldalúságával a Deneo kényelmes és biztonságos mozgást tesz lehetővé, ráadásul könnyen dönthető, ám mégis stabil. Praktikusnak bizonyul kis helyeken, ugyanis kétszer kevesebb helyet igényel, mint egy hagyományos mintavevő szék. A 360°-os elforgatás pedig lehetővé teszi, hogy a kezelő bármelyik karból vérmintát vegyen anélkül, hogy a páciens elmozdulna. A vérvételi szék teljes körű megoldást nyújt, hiszen akár 200 kg-ig is terhelhető.

Promotal 2863 - fül-orr-gégészeti kezelőszék: Ez a termék egyesíti a minőséget és a kényelmet az orvos és a páciens számára. Az állítható, ergonomikus fejtámlával rendelkező szék az orr, a torok és a fülek vizsgálatának megkönnyítésére lett tervezve, és a fül-orr-gégészeti vizsgálatokhoz szükséges összes funkciót biztosítja. Hidraulikusan változtatható magasságával és 360°-os elforgatásával a Promotal fül-orr-gégészeti szék ideális vizsgálati pozíciót kínál a kezelőorvos számára, és a minimális, 58 cm-es magasság a betegek számára is megkönnyíti a hozzáférést. Könnyen kezelhető, egy szimpla hidraulikus pumpa kontrollálja a szék összes mozgatását: magasság állítások, fékek és forgatás. A fejtámasz magassága és dőlésszöge állítható. A hidraulikus henger átmérője (4 cm), nagyvonalúan méretezett, és így biztosítja a szék hosszú élettartamát. Emellett könnyen tisztítható, az antibakteriális védelemmel ellátott borítás pedig garantálja a higiéniát.

Fóliahegesztők

A sterilizálási folyamat végrehajtása a megfelelő eszközökkel minden esetben elengedhetetlen, hiszen csak ezáltal valósulhat meg az adott termék steril körülmények közötti biztonságos tárolása. A professzionális fóliahegesztők és steril csomagolóanyagok tudják ezt biztosítani. Ilyen gépek használatánál fontos, hogy megbízhatóak és minőségiek legyenek, és a praktikum, gazdaságosság, valamint a könnyű kezelhetőség sem utolsó szempont. A fogorvosi és orvosi klinikák, a laboratóriumok számára a legjobb színvonalú termékeket kínáljuk, így 2022-ben méltán vált keresett produktummá a fóliahegesztő.

Az alábbiakban 3 különböző típusú fóliahegesztőt mutatunk be, melyek mind megbízhatóan és eredményesen bizonyítanak az adott munkafolyamatok során.

Wipak RS300 típusú fóliahegesztő gép: Használata szintén kényelmes, ráadásul fokozottan biztonságos is. Belső nyomtatóval rendelkezik, amellyel legfeljebb 30 karakternyi szövegsor nyomtatható. A készülékkel számítógéphez is lehet csatlakozni. Emellett könnyen tisztítható és szervizelhető, szerszámok használata nélkül is.

5e53977461b3b178186215 (2).jpeg

Wipak IS-250 típusú fóliahegesztő gép: Ez a termék gyors és megbízható zárást biztosít a hővel hegeszthető csomagoláshoz. Ráadásul sokkal nagyobb felületen zárja a fóliát, mint egy „háztartási” általános fóliahegesztő. Emellett egyszerre több használatban lévő tekercs is ,,behelyezhető” a készülékbe – a praktikus beépített tekercstartó biztonságosságát teszt is bizonyítja. A beépített vágóeszköz – a forgókörös kés – pedig megkönnyíti a kézi vágást mindkét irányban. A termék előnyös tulajdonsága, hogy a hegesztési időt lehet időzíteni a lezárandó anyagnak megfelelően. Az optimális időtartamot akusztikus riasztás és jelzőlámpa jelzi, melyet igény szerint ki is lehet kapcsolni. Összességében ez a készülék nem csupán felhasználóbarát, hanem gazdaságos is.

Wipak RS120A típusú fóliahegesztő gép: Ez a fóliahegesztő alkalmas minden egyes folyamat paramétereinek ellenőrzéséhez. A készülék kompakt, használata biztonságos és könnyű, valamint az automatikus be- és kikapcsolás funkciónak köszönhetően energiát takarít meg, amely mindennapos használatnál egyre fontosabb szempont!

Műszer- és eszközfertőtlenítő kádak

A Schülke & Mayr cég S&M műszeráztató kádjai kimondottan arra lettek kifejlesztve, hogy különböző eszközök, műszerek fertőtlenítését, tisztítását és ápolását tegyék megvalósíthatóvá a legmagasabb szinten. Ez a rendkívül professzionális termék 3, 5, 10, 30 literes hasznos űrtartalommal rendelkezik, használata egyszerű és higiénikus, mindemellett a legjobb eredményt lehet vele elérni a fertőtlenítés terén. A rendszer a kórházak és a magánrendelők valamennyi területén megfelel, így rendkívül széles körben keresett termékről van szó. A kádak anyaga olivinilklorid (PVC), amely jó összeférhetőséget mutat az aldehides, fenolos és kvaterner-bázisú fertőtlenítő készítményekkel is.

fertőtlenítő kád.jpeg

Milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik a műszer- és eszközfertőtlenítő kád?

  • A 3 literes kád fedelén egy külön zárható adagolónyílás található, melyen keresztül a kisméretű műszereket kényelmesen helyezhetjük a munkaoldatba.
  • A műszeráztató kádak tetszés szerint rendelhetők fehér vagy áttetsző tetővel. A szűrőbetétet a kádteknő peremére helyezve az eszközöket a munkaoldatból szárazon kiemelhetjük.
  • A könnyebb fajsúlyú tárgyakat fogantyúval ellátott leszorító lemez meríti a folyadékba a biztos fertőtlenítés céljából.
  • A kalibrált szűrőbetéten vonalas jelzések megkönnyítik a munkaoldat mennyiségének megválasztását. A kádteknő magasított felső pereme és az ebbe pontosan illeszkedő fedél biztosítja, hogy a munkaoldat szállítás közben ne lötyögjön ki.
  • A 30 literes fertőtlenítőkád kifolyócsappal rendelkezik, tartalmának könnyebb kiürítése céljából.
  • A 3, 5 és 10 literes szűrőbetétek a változó munkafeltételekhez igazodva a nagyobb űrtartalmú kádakba különböző felosztásban is behelyezhetők.
  • Hőálló + 55°C-ig, így különösen strapabírónak mondható.
Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.