Ajánlatkérés

Betegszállítás

2023. december 06.

Cikkünkben összegeztük a legjobb betegszállító eszközöket!

A betegszállítás fontos alapfeltétele, hogy legyen egy minőségi, komfortos és biztonságos betegszállítási eszköz, amely megkönnyíti a páciens mozgatását. A jelen cikkünkben bemutatott termékek magas színvonalat és megbízhatóságot képviselnek.

Promotal Swifi

A Swifi betegszállító szék 2 féle szélességben kapható, hogy alkalmazkodjon a páciensek különböző testformáihoz. A varrat nélküli kárpitozás és a monoblock fémváz megkönnyíti a tisztítást. A Swifi komfortos, hiszen 200 kg-ig terhelhető, beépített ruhakosarat és irattartót tartalmaz. Emellett a felemelhető kartámaszok, a nyitott oldalú ülés, a behúzható lábtámasz tovább növeli a beteg kényelmét. Az eszköz biztonságos az első lengéscsillapítóknak köszönhetően, a 300 mm átmérőjű hátsó görgők pedig központi fékkel ellátottak.

swifi.png

Promotal Tweegy

A Promotal Tweegy a legegyszerűbb betegszállító szék, amelyet valaha terveztek. Kicsi, nagyon egyszerűen használható és megkönnyíti a betegszállítást. A Promotal a termék kialakításakor figyelembe vette a személyzet és a betegek igényeit, szükségleteit. A Tweegy könnyebb kezelhetőséget nyújt közvetlenül a székbe integrált tartozékokkal. A súlypont hátra koncentrálódik, melynek köszönhetően egyszerűbb a manőverezés. A háttámla és a dönthető ülés a páciens további kényelmét szolgálja. A Tweegy székek akár egymásba rakhatóak, így a tárolás nagy mértékben helytakarékos. A levehető kar- és lábtámasz egyszerű hozzáférést és kilépést biztosít – utóbbit az 52 cm-es ülésmagasság is garantálja. További kiegészítői közé tartozik az irattartó és ruhakosár. A termék kellően biztonságos, hiszen első lengéscsillapítókkal van ellátva, a háttámla és az ülés égésgátló varratmentes burkolattal van bevonva, a hátsó 300 mm-es átmérőjű görgők pedig központi fékkel vannak felszerelve.

tweegy (1).png

Promotal Elineo betegszállító kocsi

Mivel a különböző egészségügyi létesítményeknek eltérőek az igényei, az Elineo változatos konfigurációkat kínál, hogy a kórházi személyzet követelményeinek minél inkább megfeleljen. Az Elineo a következő tulajdonságokkal rendelkezik: változtatható magasság 57-90 cm között, könnyedén és biztonságosan rögzíthető rozsdamentes oldalrács, többféle választható matrac, új generációs ötödik kerék a könnyebb irányíthatóságért (opcionális), kettős gázrugóval állítható háttámla, egyszerű kezelést biztosító ergonomikus burkolatok, vízálló antiallergén matrac, rozsdamentes acél burkolatok.

elineo.jó.png

Promotal iDuolys betegszállító kocsi

A Promotal egy sokoldalú terméket alkotott elegáns, könnyed kialakítással, amely hozzájárul az egészségügyi dolgozók és a páciensek kényelméhez. A mozgást, pozícióváltást könnyebbé teszi a hidraulikával állítható hátsó háttámla. A magasság 53 és 99 cm között állítható. A távirányító gombjának nyomva tartásával pedig a kerekek elektromosan aktiválhatók (modelltől függően). A levehető, varrat nélküli üléskárpitnak köszönhetően pedig a takarítás igen egyszerű.

iduolys jó.png

Moretti összecsukható kerekesszék

A Moretti terméke számtalan funkciót egyesít magában, amelyeknek köszönhetően ideális választás lehet egészségügyi intézmények számára. A következő tulajdonságok jellemzik: festett acélváz, ülés és háttámla párnázott és mosható nylon anyagból. Hátsó alumínium kerekek PU tömlő nélküli gumikkal, első PVC kerekek. A felhajtható kartámasz még praktikusabbá teszi a használatot.

moretti.png

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.