Ajánlatkérés

Miben más a Steripower?

2020. november 08.

A Steripower magasabb szintre emeli a kézfertőtlenítés területét. Olyan vásárlóknak ajánljuk, akik egy magas színvonalú, hosszú távon működő termékbe szeretnének befektetni.

A Steripower magasabb szintre emeli a kézfertőtlenítés területét. Ez az első érintésmentes kézfertőtlenítő készülék, amely forgalomba került, továbbá jelenleg is az egyik legminőségibb termék az adott piacon.

Ahogy egy korábbi cikkünkben említettük, napjainkban jelentős figyelmet kell szentelnünk a vírusok és baktériumok terjedésének megelőzésére. A Steripower egy rendkívül gazdaságos, higiénikus és hosszútávú megoldást nyújt a kézfertőtlenítés területén.

Kiknek ajánljuk a Steripower-t?

A Steripower az érintésmentes kézfertőtlenítő termékek magasabb és minőségibb kategóriájába tartozik. Olyan vásárlóknak ajánljuk, akik egy magas színvonalú, hosszú távon működő termékbe szeretnének befektetni. Olyan intézmények és szolgáltatók számára optimális megoldás a Steripower, amelyek fontosnak tartják, hogy egy kényelmes használatú, esztétikus és modern kézfertőtlenítő várja az épületbe érkezőket.

Miben más?

A termék nyílása úgy lett méretezve, hogy a használó mindkét kezét egyszerre tudja fertőtleníteni, így kényelmes és gyors megoldást nyújt. Porlasztásos technológiájának köszönhetően egységesen juttatja a fertőtlenítő anyagot a használó kezére. A szenzoros érzékelői azonnal érzékeli a kezet és megfelelő mennyiségű anyagot juttat rá.

Az üzemeltetése rendkívül egyszerű és gazdaságos. Az adagolási mennyiség előre beállítható, 0,5 ml-től kezdve 5 ml-ig. Mivel a terméket a legminőségibb alapanyagokból állították elő, hosszú távon zavartalanul működik, Önnek csak annyi a dolga, hogy időközönként kicserélje a fertőtlenítőfolyadékot. Kompakt kialakításának köszönhetően a folyadékcserét pár mozdulattal, kényelmesen el lehet végezni, nem kell csavarozni, vagy feszegetni a termék fedelét. A készülék bármilyen flakonnal kompatibilis.

A termék úgy lett fejlesztve, hogy hálózati áramforrással, illetve akkumulátorral is működőképes. Ez optimális megoldást nyújthat azok számára, akik olyan helyre helyeznék a terméket, ahol nincs áramforrás.

A tervezés során az esztétikusságra is jelentős figyelmet fordítottak. A termék állványa igény szerint logóztatható, ezzel is egyedibbé és nem mindennapivá varázsolva a látványát.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.