Ajánlatkérés

Vizsgálólámpák: megbízható segítség a vizsgálat során

2023. október 09.

A különböző egészségügyi területeken végzett vizsgálatoknál nélkülözhetetlen a minőségi és kiváló teljesítményű vizsgálólámpa használata.

A megfelelő lámpa kiválasztásánál fontos szempont lehet, hogy milyen szakterületen kívánják alkalmazni. Emellett célszerű figyelembe venni a fényerősséget, a LED-ek élettartamát, a hőteljesítményt is.

A következőkben pár modellt emelünk ki és mutatunk be a teljesség igénye nélkül!

A Promotal vizsgálólámpái

A Promotal lámpáit az orvosi szektorba tervezték. Hatékonyak és megbízhatóak, megkönnyítik az orvosi vizsgálatokat. Emellett a magas stabilitás mellett egyszerű használat jellemzi őket. Minden LED modell elérhető érintés nélküli kapcsolóval, hogy csökkentse a fertőzésveszélyt és megfeleljen az orvostudomány szigorú higiéniai követelményeinek.

A praktikus és precíz LED 4 W vizsgálólámpát helyi és specifikus vizsgálatokhoz ajánljuk, mint például nőgyógyászati és bőrgyógyászati vizsgálatok. A LED technológiát a fehér hideg fény diffúziója jellemzi. A következő főbb adatok jellemzik: 4,2 W; 420 lumen, a LED-ek élettartama 50 000 óra.

A LED 7 W nagyobb teljesítményű és kényelmes használatú. Nagyon sokoldalú, ez az eszköz a legújabb generációs LED-ekkel van felszerelve, hőteljesítmény nélkül. Alkalmas bőrgyógyászati és nőgyógyászati vizsgálatokra, ideális rendszeres használatra. Jellemzői: 7 W, 980 Lumen, a LED-ek élettartama 50 000 óra.

A LED 17 W tökéletesen tervezett lámpa kisebb műtétekhez, bőrgyógyászathoz és intenzív ápoláshoz. Jellemzői: 17 W, 4500 Kelvin, 1680 Lumen.

17w-led-lamp-for-dermatology-and-plastic-surgery.jpg

RIMSA vizsgálólámpák

A LED-ek bevezetése a műtőben jelentős változást hozott a fény fogalmának meghatározásában. A kupolából érkező egyetlen fénynyaláb helyett a LED-es lámpák több fénynyalábot irányítanak ugyanarra a helyre. A LED-es lámpák így óriási mértékben csökkentették a fénykibocsátó felületet és negatívan befolyásolták a műtéti hatást. Ezért a RIMSA, tudatában ezen hátrányoknak, közvetett világítástechnikával tanulmányozta termékét, amikor 2002-ben kifejlesztette a világ első LED-es sebészeti lámpáját. A RIMSA tehát nagymértékben megnövelte műtéti lámpáinak fénykibocsátó felületét, biztosítva ezzel a LED sebészeti lámpa páratlan műtéti hatását.

SATURNO_1200x1562px-1200x1511.png

A SATURNO-LED egy sebészeti típusú lámpa, amely alkalmas kisebb felületi műtétekhez nőgyógyászati és sürgősségi helyiségekben. Az a tény, hogy a fénysugarak közel vannak egymáshoz (a reflektor mérete 195 mm), azt jelenti, hogy nem kell őket fókuszálni. A lámpa nagyon könnyen mozgatható az alumínium tartószerkezet könnyűségének köszönhetően. Színhőmérséklet: 4000-4500 K, fényintenzitás 1 méteres távolságból 50 000 lux.

A PENTALED 28 és a PENTALED 12 a páratlan teljesítménytechnika koncentrációja, amely a legjobb ambuláns és kisműtétekhez. Kompakt méreteiket és rendkívül praktikus szerkezetüket áthatja a „Rimsa szív” eltökéltsége, azaz a csúcstechnológia, a minőség és a teljesítmény szinonimája. A két kényelmes oldalsó markolattal ellátott vékony kupola megkönnyíti a pozicionálást és az állítást.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.