Ajánlatkérés

terralin® AF wipes - hatékonyság felsőfokon

2024. május 03.

Bemutatjuk új termékünket!

A terralin AF wipes egy igen hatékony törlőkendő, amely alkalmas non-invazív orvostechnikai eszközök és felületek gyors, alkoholalapú fertőtlenítésére és tisztítására.

Ez a termék rendkívül pozitív előnyökkel rendelkezik: széles hatásspektrum nagyon rövid behatási idő alatt, a száradás maradványmentes, ráadásul felhasználásra kész, így azonnal lehet alkalmazni.

A termék a gyors felületfertőtlenítők közül alkalmas olyan betegközeli, fertőzésveszélynek fokozottan kitett felületek fertőtlenítésére, ahol követelmény a rövid behatási idő. Így használata különösen ajánlott egészségügyi intézményekben. Kiszerelése rendkívül gazdaságos, hiszen 200 db lap található egy csomagban. A lapok nagy méretűek (20x20cm), így rendkívül praktikusan használhatók.

Hogyan kell használni a terméket?

Töröljük át a termékkel a fertőtlenítendő felületet/tárgyat úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd a megfelelő hatáshoz szükséges behatási idő letelte után hagyjuk megszáradni vagy töröljük szárazra. A behatási idő alatt a felületet nedves állapotban kell tartani. Alkalmazás után a fedelet szorosan zárjuk vissza.

Fertőtlenítés előtt meg kell győződni róla, hogy minden látható szennyeződés eltávolításra került. Egyszerre csak kis területeket kezeljünk. A letörölhető felület nagysága függ a helyiség hőmérsékletétől és a fertőtlenítendő felület struktúrájától. Biztosítsuk a higiénés követelmények betartását a felnyitáskor és az első kendő kivételekor.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.