Ajánlatkérés

Vileda Professional: takarítókocsik és mopok a higiéniáért

2023. június 29.

A Vileda több mint 70 éve van jelen a takarítástechnológia világában. Széles termékkínálatával törekszik kielégíteni a higiéniai eszközök iránti igényeket mind a háztartásokban, mind az egészségügyi intézményekben. Cégünk egyik legfőbb profilja a higiéniai üzletág, ezért fontos volt számunkra, hogy egy modern és valóban minőségi termékeket kínáló partnert keressünk. A professzionális takarítási megoldásokat nyújtó Vileda azonnal lenyűgözte képviselőinket termékeivel, így az Allegro Kft. 2020-ban bővítette velük kínálatát.

A Vileda Professional termékeket ajánljuk minden olyan intézménynek, amely a megfelelő higiéniát gyorsan és hatékonyan szeretné fenntartani, így különösen javasoljuk kórházak, magánklinikák, fogászati rendelők, irodaházak, oktatási intézmények, szállodák, éttermek, bevásárlóközpontok számára.

Vileda takarítókocsik

A nagyobb területek takarításához a Vileda takarítókocsik számos kiegészítővel segítik a munkafolyamatokat.

Például a VoleoPro Standard takarítókocsi előkészítéses és vödrös technológiával is használható, attól függően, hogy milyen egyéb kiegészítőket teszünk hozzá. Egyedi kialakításával és számtalan intelligens funkciójával ez a takarítókocsi a professzionális takarítás névjegye és az ideális eszköz a hatékony takarításhoz.

Az UltraSpeed Pro kétvödrös takarítási rendszer 300-400 m2 takarításához alkalmas, kompakt, kis helyen elférő kétvödrös kocsi. Az UltraSpeed Pro préssel rendkívül hatékonyan lehet a mopból a vizet kipréselni, így a padló gyorsan szárad. A hatékony présnek köszönhetően a tisztaoldat visszaszennyezése kisebb, mint egy általános vertikális préses kétvödrös kocsi esetén.

Az US Pro kétvödrös kocsi készlet bármely nagy méretű takarítási feladathoz lett kifejlesztve. Valamennyi rendszernek része az egyszerűen használható prés, beépített nyéltartó, és innovatív kétvödrös váz.

A VoleoPro kompakt takarítókocsi előkészítéses technológiával alkalmas 300-400 m2 vagy nagyobb területek takarításához.

350ef307-cfca-4b02-8d00-d81b9acb52d5.png A fenti képen: Voleo Pro Standard takarítókocsi

Vileda mopok

Használjon Vileda mopot a tartós eredményért!

Az UltraSpeed Pro Trio mop erősen szennyezett felületekhez, strukturálatlan padlókhoz, csempéhez stb. ajánlott. A hurkolt fonalak bármilyen padló formáját felveszik és eltávolítják az odaragadt szennyeződéseket.

Az UltraSpeed Pro MicroLite mop egy hatékony és könnyen használható univerzális mikroszálas mop alacsony súrlódással. Zárt és sima padlók általános takarításához ideális.

Az UltraSpeed Pro MicroSpeed Plus mop egy csúcsteljesítményű mop zárt és sima padlókhoz. A sűrű mikroszálas szerkezet maximálisan eltávolítja a szennyeződéseket. Az átlós tisztítózónák fellazítják a felületbe ragadt makacs szennyeződéseket. Kis tömeg és kimagasló nedvszívás (tömegének 4,5-szerese) jellemzi.

Az egyszerhasználatos mopok közé tartozik az UltraSpeed Pro MicroOne Mop, amely kék vagy piros színben kapható.

A Swep Duo MikroPlus mop egy kétoldalas, 100%-ban mikroszálas felmosó, amely a legmagasabb szintű tisztítási teljesítményt és tartósságot kínálja. Felveszi és összegyűjti a legfinomabb részecskéket, és különösen hatékony a makacs szennyeződéseknél a felmosófelületbe épített koptatócsíkoknak köszönhetően. A MicroPlus ideális megoldást nyújt, amely akár 1000-szer mosható gépben. A MicroPlus megkapta a tekintélyes Nordic Ecolabel (Swan) jelölést, amely biztosítja, hogy a termék megfeleljen a szigorú környezetvédelmi és éghajlati kritériumoknak. Ez a termék speciális tisztítási megoldást kínál padlók, falak, mennyezetek, lépcsők és üvegek takarítása esetében.

A Swep Duo Hygiene Plus mop egy Poliészter mikroszálas mop. A sötétebb színű poliamid kefe szálak segítenek a letapadt szennyeződés felszedésében és csökkentik a mop letapadását, így az könnyen siklik a felületen. Független intézet által igazoltan 99,99%-os hatékonyságú baktériumletörlő tisztítóképességgel rendelkezik. A mopban lévő ezüst részecskék akadályozzák a nyirkos mopban a baktériumok elszaporodását, így higiénikusan tartják azt.

A CombiSpeed Trio zsebes, füles mop egy mikroszál tartalmú hurkolt pamut mop. Átlagos pamut mophoz képest magasabb tisztítóképességgel bír, a felületen könnyen siklik. Az első használat előtt a mopot mosógépben mosószerrel javasolt kimosni, beavatni hogy a maximális nedvszívó képességét elérje. Rendkívül tartós: mosógépben több mint 500-szor mosható (a mosás, felhasználás körülményeitől függően ez változhat). Extra tisztítócsíkok tartoznak hozzá a makacs szennyeződések egyszerű eltávolításához. Előnye, hogy kis tömege csökkenti a mosási költségeket.

Képek forrása: Vileda Professional

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.