Ajánlatkérés

Új termékünk: mikrozid® universal wipes green line

2023. augusztus 15.

Ismerje meg új termékünket!

Az általános higiénia mindenféle egészségügyi környezetben nagyon fontos kritérium. Nem csupán a különböző, naponta használt, betegekkel érintkezett felületeket célszerű fertőtleníteni, hanem a használatban lévő eszközöket is. A Schülke új terméke, a mikrozid® universal wipes green line hasznos segítség lehet a kisebb felületek fertőtlenítésében.

A termék tulajdonságai

A mikrozid® universal wipes green line alacsony alkoholtartalmú oldattal impregnált anyagbarát tisztító- és fertőtlenítő törlőkendő. 100%-ban műanyagmentes és 12 hét alatt természetesen lebomlik. Ezek alapján is elmondható, hogy rendkívül fenntartható és klímasemleges. A terméket maximális anyagkompatibilitás jellemzi: kiválóan kompatibilis olyan anyagokkal, mint a fémek és műanyagok (az akrilüveg és az alkoholérzékeny lakkok kivételével).

Előnyös tulajdonságai közé tartozik még, hogy már 1 perc alatt hatásos, így használatakor gyors megoldást biztosít fertőtlenítés terén. Emellett széles hatásspektrummal (baktericid, yeasticid, tuberkulocid) rendelkezik, valamint kiváló tisztítóerővel bír.

mikrozid universal wipes green line.png

Milyen eszközöket fertőtleníthetünk vele?

A törlőkendő alkalmas orvosi eszközök és egyéb felületek fertőtlenítésére. Továbbá használható érzékeny kommunikációs eszközök, például okostelefonok, táblagépek áttörlésére is. Áttörölhetjük vele nem csupán a kilincseket, székeket, asztalokat és recepciós pultokat, hanem a különböző egészségügyi ágazatokhoz tartozó felszereléseket, kellékeket is. A teljesség igénye nélkül például nőgyógyászati berendezéseknél és műszereknél, fül-orr gégészeti eszközöknél, sebészeti kéziműszereknél, műtői felszereléseknél, gyógyszerelő és kötözőkocsiknál, kis diagnosztikai eszközöknél, sürgősségi kocsiknál és betegszállító eszközöknél, vizsgálólámpáknál is alkalmazhatjuk.

Hogyan használjuk?

Alaposan töröljük le a felületet a törlőkendővel, és hagyjuk, hogy a hatóanyag-oldat hatni kezdjen. Biztosítsuk a felületek teljes átnedvesedését. A fertőtlenítés előtt győződjünk meg arról, hogy minden látható szennyeződést eltávolítottunk. Csak kis területeket kezeljünk. A törlési tartomány a helyiség hőmérsékletétől és a fertőtlenítendő felületek szerkezetétől függ. Használat után győződjünk meg arról, hogy a fedél le van zárva.

Adenovírus és Mycobacterium tuberculosis esetén a felületet a teljes érintkezési idő alatt nedvesen kell tartani. Csak professzionális használatra. A termékkel kapcsolatos minden súlyos eseményt jelenteni kell a gyártónak és az illetékes hatóságnak. Nem alkalmas félkritikus és kritikus orvostechnikai eszközök végső fertőtlenítésére! A termék kesztyű nélkül is használható, ha azt a fertőzésvédelmi és munkavédelmi előírások lehetővé teszik.

FOL_mikrozid_universal_wipes_greenline_AT_application_flyer_HI_AT_de_SMAT_3.jpg

Fertőtlenítőszerek alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! A termék nagymértékben kompatibilis fémekkel és szintetikus anyagokkal. Kérjük, figyelmesen kövesse a nemzeti tűz- és robbanásvédelmi előírásokat, amikor alkohol alapú fertőtlenítőszert használ. Csak kis felületek kezelésére. A törlési hatótávolság függ a szoba hőmérsékletétől és a fertőtleníteni kívánt felület struktúrájától. További információ szükség esetén kérésre elérhető.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.