Ajánlatkérés
Gyártó

GH3+ emelő modul

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

A GH3+ emelő modul még gyorsabb emelést és mozgatást tesz lehetővé. A rendkívül nagy teherbírással rendelkező eszköz (400kg) hasonlóan felhasználóbarát, mint elődje a GH3. Szinte minden professzionális ápolási környezetben hely áll, nagy teherbírásának köszönhetően kifejezetten ajánlott bariátriai ellátáshoz, valamint túlsúlyos betegek ápolására. A GH3+-t a Guldmann Care Lift Management rendszerrel szerelték fel, amely leegyszerűsíti a termék mindennapos használatát és segíti a hatékonyabb működését.

A GH3+ emelőmodul 200, 250, 275, 300, 350, 375 és 400 kg-os emelőképességű modellekben kapható. 

A termék a GH3 modellhez hasonlóan mennyezeti sínrendszer mentén működik.  Beépített motorral rendelkezik a keresztirányú sín mentén történő vízszintes mozgáshoz, ahol az emelőmodult vagy kézi vezérléssel vagy infravörös (IR) távirányítóval lehet működtetni.  

GH3 tömítőkészlet: Amennyiben olyan környezetben használná a terméket, ahol rendkívül magasak a higiéniai előírások, érdemes a termék mellé kérnie a GH3 tömítőkészletet. A készlet három szilikon burkolatból áll, melyek úgy csatlakoznak a szerkezethez, hogy megvédje azt az esetlegesen bekerülő szennyeződésektől.

Reddot-díj: A termék Reddot-díjat kapott.

"A GH3-mal a fejlesztőknek sikerült olyan mennyezeti emelőrendszert létrehozniuk, amely harmonikusan illeszkedik a környező architektúrába, és nem úgy néz ki, mint egy műszaki eszköz. A GH3-at ezért egyszerű, elegáns kialakítás jellemzi , amely magas értéket és funkcionalitást közvetít. sokoldalú alkalmazás és különféle munkafolyamatok, minden emelési és szállítási helyzetben használható, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az akkumulátorok automatikus újratöltése, alacsony gördülési ellenállás és intuitív kézi vezérlés." (Zsűri)

 

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.