Ajánlatkérés

GH1 emelő modul

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

A GH1 emelő modul megfelel a legtöbb emelési igénynek és követelménynek. Teherbírása 255 kg-ig terjed, kivitelezése rendkívül felhasználóbarát. Optimális megoldást nyújt a mindennapi emelési igének kielégítéséhez.  Az emelőmodul töltése úgy történik, hogy a kézi vezérlőt a GH1 dokkolóállomásba helyezzük. Egy teljesen feltöltött emelőmodul több mint 55*85 kg-os emelésre képes. 

Mennyezetre vagy falra szerelhető sínekbe állandó/félig állandó beépítésre tervezték. Használhatók szabadon álló sínrendszerekben is, amelyek ideálisak az „itt és most” emelési igényekhez.  Ezek a rendszerek mindössze 10 perc alatt beállíthatók – és újra leszerelhetők.  Az emelőmodult alapkivitelben egy megfordítható fedőlemezkészlettel szállítjuk fehér és sárga színben. 

A Guldmann emelőakasztók és hevederek átfogó termékcsaládjának termékeivel kombinálva a GH1 mennyezeti emelő ideális választás számos különböző emelési és mozgatási eljáráshoz, valamint más gondozási feladatokhoz, mobilizációs gyakorlatokhoz, edzésekhez és rehabilitációs programokhoz.Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.