info@allegro.hu+36 1 350 2107
Gyártó

GH3 emelő modul

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

A GH3 professzionális mennyezeti emelő modul hatékony betegemelést és mozgatást biztosít. A stabil, megbízható működés mellett rendkívül felhasználóbarátra tervezték. Távirányító segítségével lehet igény szerint irányítani a gépet. A termék több kivitelezésben kapható, igény szerint. (200 vagy 250 kg teherbírás) Az emelő modul a mennyezetre felszerelt sínrendszer mentén tud mozogni és ezen keresztül tölti fel magát, így mindig készenlétben van.  Válasszon tetszőlegesen Guldmann akasztóink és hevedereink közül és élvezze a GH3 emelő által nyújtott segítséget!

GH3 tömítőkészlet: Amennyiben olyan környezetben használná a terméket, ahol rendkívül magasak a higiéniai előírások, érdemes a termék mellé kérnie a GH3 tömítőkészletet. A készlet három szilikon burkolatból áll, melyek úgy csatlakoznak a szerkezethez, hogy megvédje azt az esetlegesen bekerülő szennyeződésektől.

Reddot-díj: A termék Reddot-díjat kapott.

"A GH3-mal a fejlesztőknek sikerült olyan mennyezeti emelőrendszert létrehozniuk, amely harmonikusan illeszkedik a környező architektúrába, és nem úgy néz ki, mint egy műszaki eszköz. A GH3-at ezért egyszerű, elegáns kialakítás jellemzi , amely magas értéket és funkcionalitást közvetít. sokoldalú alkalmazás és különféle munkafolyamatok, minden emelési és szállítási helyzetben használható, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az akkumulátorok automatikus újratöltése, alacsony gördülési ellenállás és intuitív kézi vezérlés." (Zsűri)
Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2022