Ajánlatkérés
Gyártó

GH3 Twin (iker) emelő modul

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

A GH3 Twin emelőmodul 2 db GH3-as mennyezeti emelőből áll, így biztosítva a rendkívül nagy teherbírást. (Akár 500 kg) Kifejezetten túlsúlyos, bariátriai betegek számára tervezték. A két vezérlőmodul egyetlen vezérlővel működi, de vízszintes emelés esetén lehetőség van egymástól független vezérlésre is.  A mennyezeti emelő könnyen kezelhető, és elősegíti, hogy az emelési és mozgatási eljárások biztonságosak, egyszerűek és kényelmesek legyenek a felhasználó és a kezelőszemélyzet számára egyaránt. 

GH3 tömítőkészlet: Amennyiben olyan környezetben használná a terméket, ahol rendkívül magasak a higiéniai előírások, érdemes a termék mellé kérnie a GH3 tömítőkészletet. A készlet három szilikon burkolatból áll, melyek úgy csatlakoznak a szerkezethez, hogy megvédje azt az esetlegesen bekerülő szennyeződésektől.

Reddot-díj: A termék Reddot-díjat kapott.

"A GH3-mal a fejlesztőknek sikerült olyan mennyezeti emelőrendszert létrehozniuk, amely harmonikusan illeszkedik a környező architektúrába, és nem úgy néz ki, mint egy műszaki eszköz. A GH3-at ezért egyszerű, elegáns kialakítás jellemzi , amely magas értéket és funkcionalitást közvetít. sokoldalú alkalmazás és különféle munkafolyamatok, minden emelési és szállítási helyzetben használható, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az akkumulátorok automatikus újratöltése, alacsony gördülési ellenállás és intuitív kézi vezérlés." (Zsűri)


Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.