Ajánlatkérés
Gyártó

ALLEVYN◊ Ag Gentle Border ezüst tartalmú habkötszer

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Gyengéd, szilikon tapadó réteggel rendelkező, nagy nedvszívó képességű antibakteriális habkötszer, amely nedves sebgyógyulási környezetet biztosít a sarjadzás és hámosodás elősegítésére. Kifejezetten alkalmas törékeny, sérülékeny bőrű betegek részére. Az antimikrobiális hatását akár 7 napig fenntartja. A gyengéd szilikon tapadó réteg biztosítja a kötszer helyben maradását akár 7 napig a seb állapotától és a váladékmennyiségtől függően és lehetővé teszi atraumatikus eltávolítását. A felső filmréteg vízzáró, lehetővé teszi a zuhanyozást, ugyanakkor lélegző is.

Indikáció:

Másodlagosan gyógyuló, sekély, részleges és teljes vastagságú váladékozó, krónikus és akut sebek (pl. vénás lábszárfekély, nyomási fekély, diabéteszes láb, malignus sebek, szétnyílt műtéti sebek, égések, donor helyek, fungáló/malignus sebek) kezelése. Fertőzött sebeken a helyi ellátási protokoll figyelembevétele mellett alkalmazható.

Lepedékes és nekrotikus sebek esetén a kötszerek kombinálhatók INTRASITE Gel-lel.

Kontraindikáció:

Az ALLEVYN Ag Gentle Border kötszerek nem alkalmazhatók ezüst-szulfadiazin, illetve szulfonamid érzékenység esetén.

A szulfonamidok kernicterust okozhatnak, ezért a termékek nem alkalmazhatók terhesség utolsó fázisában, szoptatási időszak alatt, koraszülötteken, illetve újszülötteken az első hónapokban.

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.