Ajánlatkérés
Gyártó

ACTICOAT◊ / ACTICOAT◊ 7 nanokristályos ezüst kötszer

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

ACTICOAT / ACTICOAT 7

nanokristályos ezüst bevonatú antimikrobiális elsődleges sebfedő kötszerek (steril)

Több rétegű: nanokristályos ezüst bevonatú rétegből, valamint nedvszívó belső magból és egy minimálisan tapadó polietilén hálóból álló kötszer, krónikus és akut fertőzött vagy fertőzésre hajlamos sebek (pl. vénás lábszárfekély, égések) kezelésére. A nanokristályos ezüst megvédi a sebet a bakteriális fertőzéstől, több mint 150 féle baktérium ellen hatásos, míg a belső mag segít fenntartani a nedves sebgyógyulási környezetet.

Az ACTICOAT már 30 percen belül elkezdi elpusztítani a baktériumokat és akár 3 napig képes az ezüst-ionok felszabadítására. Legfeljebb 3 napig maradhat a seben.

Az ACTICOATakár 7 napig képes az ezüst-ionok felszabadítására egy extra ezüst rétegnek köszönhetően és akár 7 napig is a seben maradhat.

Indikáció: részleges és teljes vastagságú sebek – pl. lábszárfekély, nyomási fekély, diabéteszes fekély, égések és graftok fogadó helyei. Fertőzött sebeken a helyi klinikai gyakorlatnak megfelelően alkalmazható. Vágható, negatív nyomásos sebkezelő terápiával együtt is használható legfeljebb 3 napig.

Mindkét kötszer másodlagos fedőkötést igényel.

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.


Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.