Ajánlatkérés

RIMSA OBSERVA vizsgálólámpa

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Az observa sorozat a Rimsa járóbeteg-ellátásra szánt termékeinek sorozata. A sorozat minden egyes termékének sajátos kialakítása garantálja a megbízható megoldást, amikor fényre van szükség.

ALFA-LED:

Három LED fényforrás egybeeső lencsékkel és polikarbonát védőlemezzel, amelyek mély hengeres fényt biztosítanak, csökkentett hőhatással. Mindegyik led integrál egy ellenállást, hogy a lámpa folyamatos működését biztosítsa, még LED meghibásodás esetén is. A könnyű fénybeállítás érdekében a rugalmas kar 60 cm hosszú, és a könnyebb tisztítás és fertőtlenítés érdekében egy sima fehér zsugorfóliás burkolat borítja.

A06-LED:

Három gondosan kiválasztott LED található a reflektorban az intenzív fény biztosítása érdekében minimális energiafogyasztással; a fényszórás nagy teljesítményű alumínium és kerámia alapon keresztül történik, amely az eszköznek több mint 60 000 órás élettartamot biztosít.

L88-LEDM:

Különösen alkalmas bőrgyógyászati célokra, és ott, ahol általában nagyításra van szükség. Ez a modell egy mindkét oldalán domború nagyító lencsével rendelkezik, 120 mm-es optikai üvegben. Polikarbonát ernyővel rendelkezik a fényforrás védelmére.


MINIMUM RENDELHETŐ MENNYISÉG: 3db

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.