Ajánlatkérés

ADMECO-Lux műtőlámpa

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Az ADMECO-Lux sebészeti lámpák magas teljesítményű halogén vagy LED fejeket használnak egy levegő-áramlással optimalizált sebészeti fényrendszer létrehozásához. Az ADMECO projektor rendszere szofisztikált moduláris felépítésben valósul meg, amely a különböző méretű sebészeti lámpák egész sorát teszi alkalmazhatóvá minden sebészeti eljáráshoz és operációhoz.

Az ADMECO-Lux sebészeti lámpa eredetileg a lamináris áramlást használó műtőtermekben került kifejlesztésre. A kiváló fény minőséget kombinálja a megfelő légáramlással. Ez a két ok amiért ennyire jó a piaci hírneve Európa szerte. A sebészeti lámpákat könnyű szervizelni, és a sterilizálható nyéllel irányítani.

Az ADMECO-Lux lámpák nagyon kevés légellenállással rendelkező felülettel rendelkeznek. Ezért sem a visszafelé áramló levegő problémája nem releváns, sem pedig a lámpa alatt megülő stagnáló levegő. A steril használatra szánt sebészeti lámpákat úgy helyezik el a műtőtermekben, hogy a sterilizált nyél és a műtőorvos feje közötti érintkezés ki legyen zárva.

Ennek eredményeképp e lámpákat messzebb helyezik a műtő területtől, mint a nem steril érintést és kezelést megengedő lámpák. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ADMECO-Lux sebészeti lámpák a seb területtől kb. 1,2-1,4 méteres távolságban nyújtják a legjobb teljesítményt. A projektorokat optikailag úgy tervezték, hogy 1,2 méterről egy körülbelül 22 cm átmérőjű fénysugár hoznak létre, a seb megfelelő megvilágítása érdekében.

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.