Ajánlatkérés

LINK C.F.P. Hip Prosthesis

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Fiziológiai erőátvitel

Két különböző szárgörbítés lehetővé teszi az alkalmazkodást az egyes betegek anatómiájához - az implantátum kiterjesztett támogatásához a Shenton vonalon. A sikeres bordázott szerkezet biztonságos, forgásirányban stabil rögzítést biztosít az összenyomott erezett csontban.

Femoralis nyakmegőrző, bioharmonikus csípőprotézis

A csípőprotézis szár lehetővé teszi a combnyaktartó, cement nélküli beültetését. Kifejezetten fiatal, aktív betegek számára fejlesztették ki, akiknek hosszú élettartama azt jelenti, hogy az idősebb betegeknél nagyobb valószínűséggel tapasztalnak aszeptikus lazítást egy hagyományos csípőprotézissel. A csípőprotézis szár biomechanikai terhelési és rögzítési elveket tartalmaz, amelyek megfelelnek a csípő anatómiájának és fiziológiájának. Ez biztosítja a protézis stabil, stresszálló rögzítését.

Csökkentett stresszárnyékolás

A markáns bordás profil és a LINK Tilastan ötvözet a szárnak magas szerkezeti és anyagalapú rugalmasságot biztosít a többi csípőrendszerhez képest. Ez viszont minimalizálja a comb merevségét, ezáltal csökkentve a „nyomás árnyékolását”.

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.