Ajánlatkérés

Endo-Model Acetabular Cups

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

A LINK Endo-Model Polietilén Acetabular Cup egy cementált acetabularis vápa, UHMWPE-ből. A vápa közvetlen stabilitása a cementbevonatban lehetővé teszi a beteg gyors posztoperatív mozgósítását. Ez rövidebb gyógyulási időt és rövidebb kórházi kezelést jelent a beteg számára.

A LINK több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az UHMWPE használatában, és ez különösen értékes volt a cementált acetabularis csészék tervezése során. A polietilén kiváló minősége bizonyíthatóan minimalizálja a kopást, és ezáltal csökkenti az osteolysis kockázatát. Következésképpen az alkatrészek lazulásának előfordulási gyakorisága nagyon alacsony. A szoros keresztkötésű polietilén lehetővé teszi, hogy még alacsonyabb legyen a kopási szint.

Az anyag tulajdonságai mellett az acetabularis csészék külső alakja is segít megelőzni az esetleges lazulást.

A felület radiális bemetszései nagyfokú cementkontaktust hoznak létre, és lehetővé teszik a levegő távozását, amikor az implantátumot behelyezik. A protézisfej és az acetabuláris vápa közötti mintegy 0,5 mm játék lehetővé teszi a testfolyadékok általi „kenést”.

Az Endo-Model Acetabular Cup beépített medioventr mélyedést tartalmaz, amely széles mozgást biztosít, és védi a combartériát és a psoas ínt, amelyet a vápa pereme irritálhat nagyobb átmérők esetén.

Ezen kívül részleges pereme van, ellentétben az IP Acetabular Cup-dal és a Lubinus Acetabular Cup-pal.

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.