Ajánlatkérés
Gyártó

ALLEVYN◊ Gentle habkötszer

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Lágyan tapadó szilikonréteggel ellátott, háromrétegű poliuretán habkötszer, mely kiváló váladékkezelést biztosít érzékeny és törékeny bőrű betegeknek. Nedves sebgyógyulási környezetet tart fenn a sarjadzás és hámosodás támogatására.

  • A vízálló felső filmréteg lehetővé teszi a zuhanyzást, ugyanakkor baktériumzáró, így védi a sebet a külső felülfertőződéstől.
  • A hidrocelluláris mag kiváló váladékmegkötő képességű (viszkózus váladékot is megköti).
  • Szilikon gélbevonat, melyet kifejezetten a törékeny bőrre tervezték; helyben tartja a kötszert a rögzítő kötés felhelyezéséig, ugyanakkor lehetővé teszi a kötszer átpozicionálását, ha szükséges; minimalizálja a kötéscserével járó traumát.
  • Kompressziós kötés alatt használható.
  • Méretre vágható, többirányba nyújtható a nehéz helyek kötözéséhez – rögzítés pl. OPSITE Flexifix Gentle rögzítővel.
  • Akár 7 napig a seben tartható, a seb és a sebkörnyék állapotától függően, illetve ameddig a váladék láthatóan 1,5 cm-re meg nem közelíti a kötszer szélét.

Indikációk:

Másodlagosan gyógyuló, sekély, részleges és teljes vastagságú krónikus és akut sebek ( pl. lábszárfekély, nyomási fekély, diabéteszes láb, műtéti sebek, első- és másodfokú égések, bőr graft donor helyek, bőr feltépődések ).

Figyelem!

Ne használja az ALLEVYN Gentle kötszereket oxidáló hatóanyagokkal együtt, mint pl. hipoklorit vagy hidrogén peroxid, mert ezek az anyagok csökkenthetik a kötszer nedvszívó képességét!

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.