info@allegro.hu+36 1 350 2107

ALLEVYN◊ Gentle Border Heel habkötszer szilikonnal

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

Az ALLEVYN Gentle Border terméktulajdonságaival rendelkező, lágyan tapadó, szilikonréteggel ellátott, háromrétegű poliuretán habkötszer érzékeny bőrre, nehezen kötözhető sebekre. Speciális kialakítása révén rendkívül változatos az alkalmazási lehetősége: pl. sarok, könyök, amputációs csonk, térd, belső comb ellátására is használható. Rugalmas, kényelmes és a három rétegű nedvszívó-pára áteresztő tulajdonságai révén a sebfelszínről elvezeti a többlet váladékot és így a nedves sebgyógyulási környezet biztosítása mellett csökkenti a maceráció kockázatát.

  • A vízálló felső filmréteg lehetővé teszi a zuhanyzást, ugyanakkor baktériumzáró, így védi a sebet a külső felülfertőződéstől.
  • A hidrocelluláris mag kiváló váladékmegkötő képességű (viszkózus váladékot is megköti)
  • Szilikon gélbevonat, melyet kifejezetten a törékeny bőrre terveztek; lehetővé teszi a kötszer átpozicionálását, ha szükséges; minimalizálja a kötéscserével járó traumát – nincs szükség másodlagos rögzítésre.
  • Kompressziós kötés alatt is használható.

Alkalmazási példák a nehezen kötözhető helyekre:

Ne használja az ALLEVYN Gentle kötszereket oxidáló hatóanyagokkal együtt, mint pl.a hipoklorit vagy hidrogén peroxid, mert ezek az anyagok csökkenthetik a kötszer nedvszívó képességét!

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.


Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2022