Ajánlatkérés

ALLEVYN◊ Gentle Border Heel habkötszer szilikonnal

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Az ALLEVYN Gentle Border terméktulajdonságaival rendelkező, lágyan tapadó, szilikonréteggel ellátott, háromrétegű poliuretán habkötszer érzékeny bőrre, nehezen kötözhető sebekre. Speciális kialakítása révén rendkívül változatos az alkalmazási lehetősége: pl. sarok, könyök, amputációs csonk, térd, belső comb ellátására is használható. Rugalmas, kényelmes és a három rétegű nedvszívó-pára áteresztő tulajdonságai révén a sebfelszínről elvezeti a többlet váladékot és így a nedves sebgyógyulási környezet biztosítása mellett csökkenti a maceráció kockázatát.

  • A vízálló felső filmréteg lehetővé teszi a zuhanyzást, ugyanakkor baktériumzáró, így védi a sebet a külső felülfertőződéstől.
  • A hidrocelluláris mag kiváló váladékmegkötő képességű (viszkózus váladékot is megköti)
  • Szilikon gélbevonat, melyet kifejezetten a törékeny bőrre terveztek; lehetővé teszi a kötszer átpozicionálását, ha szükséges; minimalizálja a kötéscserével járó traumát – nincs szükség másodlagos rögzítésre.
  • Kompressziós kötés alatt is használható.

Alkalmazási példák a nehezen kötözhető helyekre:

Ne használja az ALLEVYN Gentle kötszereket oxidáló hatóanyagokkal együtt, mint pl.a hipoklorit vagy hidrogén peroxid, mert ezek az anyagok csökkenthetik a kötszer nedvszívó képességét!

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.


Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.