Ajánlatkérés

Vér-, infúzió és betegmelegítő rendszerek az Allegro Kft.-nél

2022. március 02.

A szakszerű egészségügyi ellátásban a melegítő rendszerek elengedhetetlen kellékek. A szervezetbe kerülő vér és oldatok melegítéséért a vér- és infúziómelegítők felelnek, a külső melegítésért pedig a betegmelegítők.

Vér- és infúzió melegítők: A vér- és infúzió melegítők felelnek a hűtött vér, plazma, őssejt készítmények felhasználás előtti felolvasztásáért, valamint testhőmérsékletnek megfelelő hőfokra való melegítéséért. A készítmények kíméletes módon történő kiolvasztása elengedhetetlen a megfelelő állapot és anyagösszetétel megőrzéséhez. Az intenzíven fekvő betegek számára pedig rendkívül fontos az infúziós oldatok testhőmérsékletre való felmelegítése, mivel az oldat felmelegítése a szervezet számára rendkívül megterhelő.

BUDDY LITE ÉS BUDDY LITE AC infúziómelegítő: Biztonságos, kompakt és rendkívül felhasználóbarát vér- és infúziómelegítő. A termék hálózattal vagy akkumulátorral működik, így könnyen hordozható, gépkocsiban, vagy repülőn is alkalmazható. Megakadályozza, hogy a beteg hipotermiás állapotba kerüljön. Tud melegíteni vért és egyéb folyadékot.

ASTOTHERM plus vér és infúzió melegítő: Ez a termék az előbb említett Buddy Lite-hoz képest jóval helyhez kötöttebb, azonban rendkívüli gyorsasággal bír. Már 60 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül, ami a gyors ellátást segíti. A termékben megtalálható mikroprocesszor felel az egyszerű használhatóságért.

Betegmelegítő rendszer: A megfelelő testhőmérséklet fenntartása elengedhetetlen a hipotermia megelőzéséhez. A páciens számára megfelelő testhőmérséklet fenntartása a posztoperatív időszakban felgyorsítja a gyógyulási időt. Erre fejlesztették ki az Astopad betegmelegítő rendszert.

ASTOPAD betegmelegítő rendszer: A rendszer tölthető akkumulátorral vagy elemmel üzemeltethető, így könnyen egyik helyről a másikra szállítható. A rendszer elemei fertőtleníthetők, letörölhetők, a huzat 95 C-on mosható. A rendszer növeli a beteg biztonságát és felgyorsítja a műtétből való felépülést. Számos kiegészítőjével, illetve egyszerű alkalmazhatóságával az ASTOPAD betegmelegítő rendszer széleskörű igényeket képes kielégíteni, mind a felnőtt, mind a gyermekgyógyításban.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.