Ajánlatkérés

Új prémium szereplő az UVC fertőtlenítésben Magyarországon

2022. február 02.

Az Allegro Kft. legújabb termékei a Grizzly Robotics által fejlesztett UVC légfertőtlenítő készülékek. A vállalat a 2019-ben kitört koronavírus járvány hatására helyezte fókuszba a levegőfertőtlenítő gépek fejlesztését, így alkotta meg a SPECTRA UVC levegőfertőtlenítő készülékeket.

A termékek fejlesztése során a lehető legjobb minőséget szerették volna elérni, megfizethető áron. A fejlesztés alatt igyekeztek minden szituációra és igényre figyelmet fordítani, így összesen 5 féle készüléket hoztak létre, ezeket mutatjuk be alábbi cikkünkben.

Spectra Antimagnetic:

Speciális, nagy teljesítményű nem mágneses nyitott UVC csíraölő készülék. A készülék rezonancia terek fertőtlenítésére lett tervezve. (CT, MR, Röntgen) A termék rendkívül nagy teljesítménnyel bír. (1160W) A lehető legegyszerűbb használat érdekében a készüléket egy intelligens távirányítóval lehet vezérelni. (időzítés, módváltás)

Mivel az UV fény az emberi szervezetre negatívan hat, így a fejlesztés során kellő figyelmet fordítottak a biztonságra, ezért a készülék mozgás észlelése esetén kikapcsol és 2 percre deaktiválja a csöveket. (4 db érzékelővel van ellátva, a 360-os érzékeléshez.)

A sérülékeny csöveket egy védő vázzal vették körbe, amely mindamellett, hogy véd, az egyszerű mozgatáshoz segítséget is nyújt. A készülék 165 cm magas, 50 cm széles. Alkalmas maximum 100 m2-es területen. A termékek ízlés szerint acél, antracit vagy fehér színben rendelhető.

UVCSPECTRA modellek:

Az UVC SPECTRA készülékek zárt csíraölő rendszerrel működnek, így biztosítva a zárt terek levegőjének fertőtlenítését. Az UVC SPECTRA modellek azért különlegesek, mert zárt, ventillátoros rendszerüknek köszönhetően emberek jelenlétében végzik a feladatukat, így tökéletes választások, amennyiben kórházi folyosóra, vizsgálóba, rendelőbe, irodába stb….keres készüléket.

A termékek választhatók kerekekkel felszerelt állvánnyal vagy egyszerű állvánnyal, sőt akár a falra is felszerelhetőek a helytakarékosság érdekében. Igény szerint egyszerű vagy digitális távirányítóval vezérelhetők a felhasználó igényeinek megfelelően.

A termékek közti különbség a teljesítményük. Választhat: 16, 72, 110, 220 W-os termék közül.

SPECTRA hybrid:

A SPECTRA hybrid a piac legfejlettebb technológiájú berendezése, amely ötvözi a nagy teljesítményű zárt csíraölő sugárzást és az erős ózongenerátort egyben. A zárt csíraölő készülék olyan eszköz, amelyet a belső tér levegőjének fertőtlenítésére lehet hasznáni, emberek jelenlétében, ugyanakkor bebiztosítja a teljes terület dezinfekcióját ózonnal, emberek jelenléte nélkül.

A levegő fertőtlenítését UVC fénycsövek biztosítják, amelyek 253,7 nm hosszúságú ultraibolya sugárzást állítanak elő és a beépített csatornaventilátor (amely légkivezetési szabályozóval van ellátva) segítségével 360 m3 / h légkivezetést biztosít. Az ózongenerátor 20 000 mg / h-t produkál. Az UVC vagy az ózon be- és kikapcsolása automatikus a felhasználói beállítások szerint.

Fertőtlenítő miniBOX:

A miniBOX egy kisméretű, kompakt készülék, amelyet különféle tárgyak gyors és hatékony fertőtlenítésére használnak. A fertőtlenítést egy beépített ózongenerátor biztosítja, 20 000 mg / h teljesítmény mellett, egy kiegészítő ventilátorral. A vírusok 5 ppm érték felett halnak meg, ez az készülék 60 másodperc alatt 6000 ppm-et produkál.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.