Ajánlatkérés

A Schülke & Mayr GmbH tájékoztatatója a COVID-19 világjárványról

2020. április 02.

Egyik legfontosabb partnerünk tájékoztatója a kialakult helyzetről

2020/03/23

A SARS-CoV-2 koronavírus gyors terjedése felfüggesztette a világunkat. Mint a fertőtlenítőszerek egyik legismertebb gyártójaként, a Schülke kiemelt gondossággal tartozik munkavállalói, vásárlói és a társadalom felé. A fő missziónk az, hogy emberéleteket mentsünk. Az ezzel kapcsolatos küldetésünknek megfelelően megtettük a szükséges intézkedéseket ügyfeleink igényeinek kielégítéséhez, valamint hozzájárulunk ahhoz, hogy legyőzzük COVID-19 koronavírus világjárványt, valamint biztosítjuk munkavállalóink egészségét és biztonságát.

Ügyfeleink ellátásának biztosítása érdekében tett intézkedéseink

Annak érdekében, hogy továbbra is biztosítsuk ügyfeleink ellátását, leginkább az egészségügyi ágazatban, és a lehető leghatékonyabb módon támogassuk őket a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben, a Schülke végrehajtotta a szükséges intézkedéseket: További előállítási változtatások bevezetése, amelyek máris jelentősen megnövelték a termelést a kiegészítő követelmények teljesítése érdekében.

A gyártás fókuszálása a leginkább sürgető termékekre (kéz- és felületfertőtlenítők)

Ezen intézkedések végrehajtásával már majdnem megdupláztuk a márciusban leadott mennyiséget. Arra számítunk, hogy áprilisban ez tovább nő. A fertőtlenítőszerek iránti kereslet - különösen az orvosi létesítményekben (például intenzív osztályok, műtőházak) történő felhasználásra szánt speciális termékek esetében - az elkövetkező hetekben tovább növekszik. Intenzíven dolgozunk annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük a vírus miatti kiugró keresletet.

Kihívás mindannyiunk számára

Akár a magánéletünkről, akár az üzleti kapcsolatainkról van szó, a jelenlegi helyzet mindannyiunk számára nagyon nehéz. Meggyőződésünk azonban, hogy ezt a komplikált élethelyzetet az együttműködés és elkötelezettség révén fogjuk túlélni. Egy biztos, mi cégként és munkáltatóként is hozzájárulunk a sikerhez!

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.