Ajánlatkérés

Nőgyógyászati berendezések és műszerek

2022. január 31.

Nőgyógyászati rendelésre mindig szükség lesz, ugyanis ez az egyik legkeresettebb egészségügyi szolgáltatás. Elég csak belegondolnunk abba, hogy minden nőnek évente legalább egyszer el kellene látogatni egy általános nőgyógyászati szűrésre és akkor a kismamákat még meg sem említettük. Éppen ezért növekszik manapság a magán nőgyógyászati rendelések száma.

A prémium nőgyógyászati rendelők berendezése során elengedhetetlen a magas minőségű bútorok és műszerek beszerzése, ezért mai cikkünkben az Allegro Kft. által forgalmazott nőgyógyászati bútorokat és készülékeket mutatjuk be.

Vizsgálószék és ágy

A páciensek szempontjából a legfontosabb berendezés a nőgyógyászatokban a vizsgálószékek. Két hasonló, de mégis más Promotal márkájú széket ajánl az Allegro Kft. a nőgyógyászatok számára.

  • GMotio vizsgálószék: Habár a GMotio külsőre rendkívül hasonlít a Kompact vizsgálószékre, számos más funkciót elrejtettek ebben a termékben. A GMotio megalkotása során az orvos és a páciens kényelmét előtérbe helyezve olyan funkciókat alkottak meg, mint a különböző orvosok által előre beprogramozott pozíció(3db) vagy az elektromos lábtámasz. A vizsgálószék megalkotása során a nehezen mozgó is figyeltek, mivel a termék kiinduló magassága csupán 57cm is lehet. (Beállítástól függően) A termék tisztítása is gyerekjáték, mivel levehető kárpittal rendelkezik, melyet könnyedén meg lehet tisztítani. A termék közel 20 színben elérhető, hogy Ön könnyedén kiválaszthassa a vizsgálójához leginkább illő színt.

  • Promotal Kompact vizsgálószék: A közel 250 kg teherbírású, rendkívül helytakarékos (Csupán 1m2-es.) Kompact vizsgálószék nem okoz csalódást sem betegnek, sem az orvosnak. A szék aljában 4 db kihúzható fiók lett kialakítva, melyekben minden szükséges eszközt kényelmesen, elérhető közelségben lehet tárolni. A berendezésben el lett helyezve egy beépített fellépő és lábtartó, melyeket egy mozdulattal elő lehet varázsolni az eszköz alsó részéből. A kényelmes szék sokoldalú pozíciót biztosít. (nőgyógyászati, ülő, fekvő) Ez a termék szintén rendkívül nagy színválasztékban elérhető.

  • Promotal orvosi szék: Ez az egyszerű orvosi szék 5 db görgőn áll, hogy az orvos stabil ülését biztosítva, könnyű mozgást tegyen lehetővé. Az orvos igényeinek megfelelően állítható a magassága. Azonos színvilágban elérhető, mint a Kompact és a GMotio vizsgálószékek, ezzel egy egységes kinézetet varázsolva a vizsgálónak.

Vizsgálólámpa

• A 5 500°K színhőmérsékletű Promotal LED vizsgálólámpa ideális választás a nőgyógyászati, illetve dermatológiai vizsgálatokhoz. A tartós led világítás 50 000 órás élettartammal rendelkezik, hogy Önnek ne kelljen a lámpacserével bajlódnia. A termék 5 db görgős alumínium lábon áll, így kényelmesen elhelyezheti a legmegfelelőbb pozícióba. A flexibilis kar hossza 1m, ezzel is a megfelelő beállítást segítve.

Doppler

A dopplervizsgálat során a kismamák hasán keresztül vizsgálják a kisbaba életfunkcióit, pulzusát. Mivel ez egy rendkívül fontos vizsgálat a terhesség során érdemes a lehető legminőségibb eredményekre törekedni, melyben segítséget nyújt a Sonicaid SRX Digitális doppler.

A Sonicaid SRX doppler 5 féle fejjel rendelhető. (2MHz, 3MHz, 4MHz, 5MHz, 8MHz) A nagy felbontású kijelző segítségével egyértelmű eredményeket közöl a vizsgálat során. Az adatokat a termék egy Sd kártyán elmenti, így nem vesznek el. A nagy érzékenységű szondák dinamikus digitális zajcsökkentővel vannak ellátva.

Magzati monitor

A Sonicaid Team 3 nagy felbontású érintőképernyős magzati monitor nagy teljesítményű hangérzékelőjének köszönhetően a lehető legtisztább magzati szívverést biztosítja. A monitor ikrek és hármasikrek esetén alkalmazható. A világhírű Dawes-Redman CTG-elemzés legújabb legerősebb kiadása érhető el benne. Hálózati, valamint akkumulátoros használata a lehetséges. Az integrált betegadatbázisnak köszönhetően nyomonkövethető az egyes páciensek eddigi eredményei.

Amennyiben új magánrendelőt építene, vagy fejlesztené a jelenlegi rendelőjét készséggel állunk a rendelkezésére. Keressen fel bennünket az info@allergo.hu e-mail címen vagy telefonon a +36 1 350 2107-as számon.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.