Ajánlatkérés

A home office előnyei és hátrányai

2020. június 22.

Néhány tipp az otthoni munkavégzéshez vírus idején

A kényszer szülte helyzetben sajnos sokan elveszítették állásukat, a szerencsésebbek viszont választhattak kényszerszabadságot, vagy akár a home office-t.

Sokan szeretjük a home office-t mivel otthon az ember olyan munkakörnyezetet teremthet meg, amilyen neki szükséges és kényelmes. A mai technológiáknak köszönhetően hatékonyan tudunk dolgozni otthonról is, és a meetingek megtartására is lehetőség van, illetve a készülődési és utazási időt is megspórolhatjuk. A kijárási tilalom feloldása után többen élhettek a home office lehetőségével, aminek viszont egyesek számára az előnyök mellett lehetnek hátrányai is.

A munkakörnyezet sokak számára ösztönzően hathat, a kollégák sokkal szorosabb kapcsolatot ápolnak egymással, emiatt egyesek pont emiatt pártolják inkább a munkahelyre való bejárást.

Viszont mind a két esetben szükséges gondoskodnunk a megfelelő higiéniáról. Az eszközeinken (pl. egér, billentyűzet, telefon) könnyedén megragadhatnak a nem kívánatos baktérium- illetve vírus szaporulatai, emiatt javallott a gyakori fertőtlenítés mind a munkahelyünkön, mind pedig otthon. Erre a legjobb opciók egyikét a Mikrozid Universal Wipes felület- és eszközfertőtlenítő nedves törlőkendő nyújtja.

A Universal Wipes törlőkendő biztosítja a higiénikus környezetet, mivel alkohol van impregnálva a tisztítókendőbe. Az alkoholra érzékeny bőr, illetve felület esetére pedig a Mikrozid Sensitive Wipes lehet a jobbik opció.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.