Ajánlatkérés

Higiéniai termékeink magánrendelők számára

2022. február 09.

Az egészségügyi intézmények számára hivatalosan előírt infekciókontrollról szóló szabályzat betartása különösen fontos az esetleges fertőzések kialakulásának megelőzése érdekében. Mely termékeink segíthetik az Ön intézményét a megfelelő higiénia fenntartásában? Alábbi cikkünkben bemutatjuk azokat a termékeket, melyek elengedhetetlenek egy megfelelő rendelő biztonságos működéséhez.

A higiéniai intézkedés során 4 terület fertőtlenítését kell elvégezni, ezek nem másak, mint a:

    1. kézhigiénia (esemtan wash lotion, desderman Pure, esemtan skin lotion, adagoló)
    1. a felületfertőtlenítés (mikrozid universal wipes, terralin protect)
    1. az eszközfertőtlenítés (gigasept termékcsalád, rotasept, aspirmatic)
    1. a levegőfertőtlenítés (UVC SPECTRA hybrid)

Kézhigiénia:

A megfelelő kézhigiénia betartásával nem csak magunkat, hanem környezetünket is védjük. A kezek baktériummentességének fenntartásához nincs másra szükségünk, mint kézmosó szerre, kézfertőtlenítőre, a kéz bőrének ápolására és adagolóra.

  • esemtan wash lotion: A tiszta, illatos és puha kezeket biztosító esemtan wash lotion kielégít minden igényt a kézmosást illetően. Válogatott összetevői kíméletesen tisztítanak és kellemes, friss illatot biztosítanak.

  • desderman pure: A fertőtlenített kezekért a desderman pure felel, amely baktericid, fungicid és szelektív virucid hatással rendelkezik. Hatékony burokkal rendelkező vírusok ellen. (HIV, Rota, Adeno, Korona) Visszazsírzó hatása miatt pedig nem szárítja ki a kezeket.

  • esemtan skin lotion: Az esemtan skin lotion mégviasszal és jojoba olajjal ápolja kezeit, hogy azok hidratáltak és puhák legyenek.

  • Adagolók: A termékek adagolásához érintésmentes vagy karos adagolót is választhat. Adagolóinkat ide kattintva tekintheti meg.

Felületfertőtlenítés:

Felületfertőtlenítés során a kisebb felületeket és a nagy felületeket külön eljárással kell fertőtleníteni.

A kisebb felületek fertőtlenítését célszerű fertőtlenítő kendővel elvégezni, mint például a mikrozid uniwersal wipes. Ezek a termékek rendkívül felhasználóbarátak, ugyanakkor hasonló hatást érhetünk el velük, mint folyékony társaikkal.

A nagyobb felületekre, mint például a csempével beburkolt falakra vagy a padlókra a terralin protect koncentrátum a megfelelő választás. A 2l-es kiszerelésből legalább 100l munkaoldatot tud elkészíteni. Gyors hatásának köszönhetően pedig csupán 15 perc alatt eléri a kívánt hatást.

Eszközfertőtlenítés:

Az eszközök fertőtlenítésének két módja van. A kézi, vagyis mosással vagy áztatókáddal történő fertőtlenítés, illetve a gépi, amihez használható autokláv, vagy ultrahangos fertőtlenítőgép.

A kézi fertőtlenítőszereinket IDE kattintva tekintheti meg.

A gépi fertőtlenítőszereinket IDE kattintva találja.

Ultrahangos mosó:

Ultrahangos mosó: Az Elmasonic MED ultrahangos mosó 37 kHz ultrahangos frekvenciával és 5 féle tetszőleges móddal biztosítja az eszközök sterilizálását. A tisztítási idő 1 perc és 6 óra között állítható, igény szerint. Az Elmasonic MED hűséges társa lehet, amennyiben gyors és hatékony sterilizálást szeretne elvégezni.

Autokláv: A Midmark Speedy B6 autokláv gyors megoldás az eszközök sürgős fertőtlenítésére. A termék 6 literes kapacitással segíti Önt a gyors és hatékony munkában. A B18 asztali autokláv nagyobb kapacitással több terméket tud sterilizálni. Előre beprogramozott választható ciklussal végzi el a fertőtlenítést, melyek az integrált nyomtatónak köszönhetően nyomon követhetőek.

Levegőfertőtlenítés:

SPECTRA hybrid:

A SPECTRA hybrid a piac legfejlettebb technológiájú berendezése, amely ötvözi a nagy teljesítményű zárt csíraölő sugárzást és az erős ózongenerátort egyben. A zárt csíraölő készülék olyan eszköz, amelyet a belső tér levegőjének fertőtlenítésére lehet hasznáni, emberek jelenlétében, ugyanakkor bebiztosítja a teljes terület dezinfekcióját ózonnal, emberek jelenléte nélkül.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.