Ajánlatkérés

Guldmann a műtőben

2020. április 21.

A Guldmann számos olyan megoldást kínál a műtétekre, melyek a műtőasztaloknál elengedhetetlen szolgálatot nyújtanak.

Bizonyos műtétek közben szükség lehet a betegek mozgatására, áthelyezésére. Sajnos minél bonyolultabb egy eljárás, annál több ember és eszköz szükségeltetik. Sok esetben így nagyon kevés hely marad a betegek mozgatásához.

Mivel a betegek általában el vannak kábítva vagy altatva, így a beteg nem tud segíteni a megfelelő pozíció megtalálásában. Az átlag testsúlyúnál magasabb értékekkel rendelkező páciensek fordítása pedig kifejezetten nehéz feladat, és mivel lehetséges, hogy több emberre szükség van egy ilyen helyzetben, így a műtét közbeni fertőzés kockázata is egyre növekedhet.

Hosszú évtizedek óta megszokott dolog, hogy a műtétek alkalmával a betegeket kézzel mozgatják, de napjaink egyre korszerűbb technológiái miatt érdemes lehet elgondolkodni egy műtéti emelő beszerzésében.

Sok más ágazathoz képest az egészségügyi dolgozók sokkal hajlamosabbak az izom- és csontrendszeri betegségekre és sérülésekre, amely főként a fizikai megpróbáltatásoknak köszönhető. Emiatt sok esetben hamarabb kell nyugdíjba vonulniuk.

A mennyezeti emelőrendszer sokkal kényelmesebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a betegek mozgatását, nem beszélve arról, hogy a dolgozók túlterheltségét is csökkenti.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.