Ajánlatkérés

Covid-19 elleni védekezés

2020. november 02.

Alábbi cikkünkben bemutatunk néhány terméket, melyek hasznosak lehetnek a vírus terjedésének lassításában, illetve megelőzésében.

Napjainkban már senki számára nem újdonság, hogy a Covid-19 névre keresztelt koronavírus világszerte megváltoztatta az emberek hétköznapjait. Az egy éve még furcsa jelenségnek tekinthető maszk viselése, ma már megszokottá vált, sőt inkább kötelezővé. Ahogy az egész világon, úgy hazánkban is számos embert fertőzött már meg a vírus. Napi szinten dinamikusan emelkedik a fertőzöttek száma, így jelentős figyelmet kell szentelnünk a védekezésre.

Szerencsére a vírus az esetek többségében enyhe lefolyású, de fontos gondolnunk idősebb vagy legyengült immunrendszerű embertársainkra, akikre komoly veszélyt jelenthet.

Alábbi cikkünkben bemutatunk néhány terméket, melyek hasznosak lehetnek a vírus terjedésének lassításában, illetve megelőzésében.

Ajánlott termékeink intézmények számára

A koronavírusok, így a SARS-CoV 2 vírus, valamint az influenza vírusok is az ún. „burkos” vírusok csoportjába tartoznak és biztonságosan inaktiválhatók olyan fertőtlenítőszerekkel, melyek bizonyítottan korlátozott virucid vagy virucid hatásspektrummal rendelkeznek.

A Schülke GmbH által gyártott korlátozott virucid vagy virucid hatásspektrummal rendelkező kéz-, felület és eszközfertőtlenítőszerek az engedélyezett behatási idő betartása mellett hatásosak mind a SARS-CoV 2 koronavírus, mind az infulenza vírusok ellen.

Termékválasztékunkban megtalálhatóak a gyors behatási idejű alkoholos kézfertőtlenítőszerek és felületfertőtlenítőszerek, valamint felületfertőtlenítőszerek alkoholérzékeny felületek (pl. mobiltelefon, tablet, stb.) fertőtlenítésére egyaránt.

Termékeink felületfertőtlenítésre

Ajánlott termékek személyek számára

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.