Ajánlatkérés
Gyártó

PICO◊ 14 vákuumterápiás eszköz

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Vákuumterápia az otthon kényelmében – észrevétlenül – 14 napos működés mellett! 

Egyszerhasználatos, a beteg mobilitását elősegítő vákuumterápiás sebkezelő rendszer AIRLOCK technológiával, mely biztosítja a nyomás egyenletes eloszlását a sebágyon és a sebkörnyéken.

A PICO 14 készülék negatív nyomást hoz létre és a korszerű kötszer segítségével lehetővé teszi a váladék hatékony kezelését nagyméretű tartály alkalmazása nélkül. A kötszer speciális felépítésének köszönhetően a sebváladék kb. 80%-a elpárolog, a fennmaradó kb. 20%-ot megköti az abszorbens réteg. Ennek köszönhetően nem korlátozza a beteg mozgását, aki folytathatja mindennapi életvitelét, miközben költséghatékony kezelésben részesül. Képes 2 cm-nél mélyebb sebek kezelésére is, amennyiben géz vagy hab sebkitöltővel együttesen alkalmazzák.

A PICO 7 minden jellemzőjével rendelkezik az alábbi kiegészítésekkel:

1. A vákuumpumpa akár 14 napig működik.

2. Célzottan mély sebek kezelésére sebkitöltő alkalmazása mellett és magas kockázatú betegeknek, akik súlyos következményekkel járó eljáráson mennek keresztül.

3. Továbbfejlesztett pumpa, ami segíti a használatot nagy sebeken kevesebb felhasználói beavatkozás mellett.

A PICO sNPWT rendszerek kompatibilisek az ACTICOAT FLEX 3 antimikrobiális barrier kötszerrel, ami 3 napig is a sebben maradhat fertőzés jelei és tünetei esetén.

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.


Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.