info@allegro.hu+36 1 350 2107

HALL50TM motoros rendszer

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

Az 50 éves tapasztalatra és mérnöki szakértelemre épülő HALL50TM rendszer megbízható teljesítményének és kényelmes sterilizálhatóságának köszönhetően páratlan eszköz a kórházak, a sebészek, illetve az ortopéd személyzet számára.

Az autoklávban lévő lítium akkumulátoroknak köszönhetően kétszer akkora teljesítményt, kapacitást, illetve üzemidőt biztosít, mint egy szabványos akkumulátorral rendelkező motor.

Továbbfejlesztett vezérlés: A HALL50TM kézi eszközei változó sebességű ravasszal rendelkeznek, így pontosabban kezelhető a penge, illetve a fúrási sebesség. (400 sebességi fokozatot biztosít)

A terméket úgy tervezték, hogy rezgését minimalizálják és rendkívül halk legyen.

 A HALL50TM jelenleg az egyetlen olyan termék a piacon, amely lehetővé teszi, hogy az összes elemét és tartozékát egyidejűleg sterilizálják, ugyan abban a tálcában. Így idő és költséghatékony megoldást a sterilizálás terén. A HALL50TM rendkívül jó befektetés, mivel elől/hátul kompatibilis, ami azt jelenti, hogy az összes berendezéssel lehet használni. Lehet az régi vagy új technológia, ezáltal hosszú távon használható és jó befektetést biztosít. A termék tri-SEAL technológiával készült, amely a fejlett hármas tömítésével biztosítja, hogy a termék ellenálljon a nedvesség behatolásával szemben. A termék IPX6 és IPX9-as besorolású, amely jelzi, hogy rendkívül ellenálló a nedvesség behatolásával szemben és ellenáll a nagy nyomású vízsugarakkal és a víz alámerüléssel szemben. A legmagasabb IPX minősítéssel rendelkezik a piacon.

További termékek

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.