Ajánlatkérés

ConMed szívó - öblítő pumpa CrystalView™ Pro

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Folyadék kezelő rendszer. A CrystalView ™ Pro folyadékkezelő rendszer, amely egyesíti a nagy teljesítményű be és kiáramlást, az optimális távolság és a tiszta megjelenítés érdekében. Az intuitív funkciókkal és a testre szabható sebészeti beállításokkal egyszerűsíti a műtéti folyamatot. A CrystalView Pro-t úgy tervezték, hogy a páciensre összpontosítson, ne pedig a pumpára.

Egyszerűség:

A Crystal ViewTMPro úgy tervezték, hogy a folyadékpumpa egy olyan folyamat legyen, amiért műtét közben nem kell aggódni. Összességében három kattintás után el is kezdi pumpálni a folyadékot.

Intuivitás: 

A használat egyszerűsítése érdekében olyan felhasználóbarát érintőképernyőt terveztek, amelyet úgy terveztek, mint egy okostelefon alkalmazást. A rendszer célja, hogy egyszerű és könnyen kezelhető legyen.

Megbízhatóság: 

Az új közvetlen meghajtású motor kialakításának célja, hogy kiküszöbölje a sebességváltó megakadását, a zaj csökkentése és a megbízhatóság növelése érdekében.

Testreszabhatóság:

A testre szabható sebészkészletek lehetővé teszik a gyors beállítást. Egyszerűen válassza ki a sebészet és az eljárás típusát és készen is van. Ezek a beállítások könnyen exportálhatók más CrystalView™ Pro készülékekbe, így a telepítés ideje megtakarítható.

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.