Ajánlatkérés
Gyártó

ALLEVYN◊ Gentle Border habkötszer

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Lágyan tapadó szilikonréteggel ellátott, háromrétegű poliuretán habkötszer érzékeny bőrre, mely nedves sebgyógyulási környezetet tart fenn a granuláció és epitelizáció támogatására.

  • A vízálló felső filmréteg lehetővé teszi a zuhanyzást, ugyanakkor baktériumzáró, így védi a sebet a külső felülfertőződéstől.
  • A hidrocelluláris mag kiváló váladékmegkötő képességű (viszkózus váladékot is megköti)
  • Szilikon gélbevonat, melyet kifejezetten a törékeny bőrre terveztek; lehetővé teszi a kötszer átpozicionálását, ha szükséges; minimalizálja a kötéscserével járó traumát – nincs szükség másodlagos rögzítésre.
  • Kompressziós kötés alatt is használható.
  • Több irányba nyújtható a nehéz helyek kötözéséhez.
  • Akár 7 napig a seben tartható, (Sacrum esetében max. 5 napig) a seb és a sebkörnyék állapotától függően, illetve ameddig a váladék láthatóan 0,5 cm-re meg nem közelíti a nedvszívó mag szélét.

Indikációk:

Másodlagosan gyógyuló, sekély, részleges és teljes vastagságú krónikus és akut sebek (pl. lábszárfekély, nyomási fekély, diabéteszes láb, műtéti sebek, első- és másodfokú égések, bőr graft donor helyek, bőr feltépődések, fungáló fekélyek).

Nekrotikus, lepedékes sebek esetén használható INTRASITE Gellel együtt.

Figyelem!

Ne használja az ALLEVYN Gentle kötszereket oxidáló hatóanyagokkal együtt, mint pl. hipoklorit vagy hidrogén peroxid, mert ezek az anyagok csökkenthetik a kötszer nedvszívó képességét!

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.