Szemes kávé kávéfőzőhöz 1kg 100% Arabica frissen pörkölt Guatemala
Leírás
A frissen pörkölt kávé olyan, mint a frissen sült kenyér.
Mi pedig a sütés mesterei vagyunk!
A kávé a pörkölés után minden hónapban elveszíti frissességét. Mielőtt megvásárolná a kávét a boltban, a közvetítők között utazik, majd megvárja, amíg a polcon nyúl érte - ha ilyen kávét választ, akkor egy olyan példányt választ, amely már több hónapos, szélsőséges esetben akár egy éves is lehet.
Audin Sorbotten - a kávé Roasterek világbajnoka szerint a legjobb íz a kávéban található egy nap és öt hét a pörkölés után.
Pörkölőnkben történő vásárláskor közvetlenül a kemencéből kapod a kávét. Kávéinkat a feladás napján, de maximum néhány nappal előtte pörköljük. Garantáltan maximálisan frissen érkezik meg Önhöz a kávé!
Fogyasztói Laura 2025
Yankee Caffee termékeink rangos kitüntetést és tanúsítványt kaptak az országos "Fogyasztói babér 2025" versenyen a frissen pörkölt szemes kávé kategóriában.
Ez a tanúsítvány igazolja, hogy a pörkölőüzemünkben készült kávé kiváló minőségű, és a vásárlók szívesen visszatérnek minden további csészéhez.
A Laura fogyasztóvédelmi tanúsítvány az ország legismertebb fogyasztóvédelmi tanúsítványa. 20 éve ítélik oda a termékek népszerűségi szavazásának részeként. Ezzel a címmel a kitüntetés a márka tiszteletét jelenti, amely a válaszadók szerint a kategóriájában a legmegbízhatóbb.
A kávénkról
▶ Származási ország Guatemala, Brazília
▶ Ízjegyek Tejcsokoládé, Őszibarack
▶ Savassága alacsony
▶ A body magas
▶ Aroma édes
▶ Pörkölési fokozat Közepes
A legfontosabb a minőség
A nyers magok számos forgalmazójával való együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk kiválogatni a legjobb fajtákat a rendelkezésre állók közül.
Minden egyes tétel árut import előtt szakképzett tesztelő tesztel, így a végtermék változatlan ízű, függetlenül attól, hogy melyik gyártási időszakból származik.
A szemcsék megismételhetősége és a kísérletileg létrehozott legjobb pörkölési profilok teszik kávénkat igazi műalkotássá, amelyet minden egyes újabb csészével és minden egyes újabb csomagolással meg lehet mámorítani. Az itt kínált kávé a legkedvezőbb ízű brazil kávébabok keverék, amelyet olyan országból származó szemekkel dúsítottak, amelynek zászlója a csomagolás elején látható.
A csomagolás, amelybe a gabonát csomagoljuk, szintén nem véletlen - mindegyik egyoldalas működésű szeleppel van felszerelve -, hogy a kávé ki tudja engedni magából a nem kívánt szén-dioxidot. A húros zár pedig lehetővé teszi, hogy minden használat után visszazárd a szemeket az ideális tárolási körülményekhez. Az ilyen csomagolásoknak köszönhetően a kávé hónapokig megőrzi legjobb ízét.
A kávépörkölés menete
Több száz tonna különböző típusú égetett gabona van a számlánkon - hatalmas tapasztalat. A rendszeres cuppingolások, vagyis a gabonakóstolások lehetővé teszik számunkra, hogy mindegyikhez a legjobb dohányzási profilokat válasszuk ki.
Ha egy tétel nem felel meg az elvárásainknak, akkor nem engedjük forgalomba. Bár ez nagyon ritkán fordul elő, mivel minden pörkölés egy pontosan megtervezett folyamat, amelyet számos érzékelő és az egyik legfejlettebb kávépörkölő kemencé fejlett vezérlőrendszere felügyel a piacon.
Az egész folyamat a nyers szemek tárolásától az égetésen át a csomagolásig szigorúan megtervezett eljárás - így a kávé maximálisan friss és ízes lesz.
Az OMNIROAST égetési módja
Az OMNIROAST a legtöbb szájpadlás számára ideális fokozat égetése. Nem igyekszünk a szemcsék hibáit túlzásba vinni, mint az olcsó bolti kávék esetében. Azt is tudjuk, hogy a legtöbben nem szeretnének savanyú, félig nyers kávét inni. Ezért úgy választjuk meg az égési időt, hogy a szemeket ügyfeleink számára a legjobb pillanatban szórjuk ki a kemencéből.
A tőlünk kapott szemcsék mattak és szárazak - így minden illóolaj belülről van lezárva, és nem párolog el a kemencében. Ennek köszönhetően kávénk a lehető legjobb ízű, de egyben egészségügyi tulajdonságokkal is rendelkezik.
Az íze mély, és a megfelelő őrlési vastagság kiválasztásával a kávé alkalmas a legtöbb főzési típushoz - az eszpresszótól a csepegtetőig.
Az őrölt kávé vastagsága a főzési módhoz igazodik
Az őrlés vastagsága az egyik legfontosabb tényező, amelyre hatással vagy.
Míg az automata kávéfőző előre beállított paraméterekkel rendelkezik, így a manuális főzési módszerek és az állítható vastagságú daráló használatával befolyásolhatod az ital végső ízét.
Érdemes megtörni a sémákat, és ezt a paramétert magad alá választani.
Leegyszerűsítve feltételezhető, hogy minél tovább tart a kávéfőzés folyamata, annál vastagabban kell darálnunk a szemeket
- A French Press a legtöbb számára a durván őrölt szemekkel jön ki a legjobban
- A kávéfőző a legoptimálisabb ízt adja a közepesen őrölt szemeknek
- A nyomásos kávéfőzőnek viszont finomra őrölt kávéra van szüksége.
A legjobb csomagolások, amelyek frissességet biztosítanak
Kevés kávégyártó rendelkezik újrazárható csomagolással - és ez szükséges ahhoz, hogy a kávé ne veszítse el értékeit a tárolás során.
Emellett csomagolásaink egyoldalas működésű szeleppel vannak felszerelve, amelynek köszönhetően a szemcsék megszabadulhatnak a nem kívánt gázoktól, miközben kívülről nem szívnak fel mást.
A csomagolásokat igyekszünk úgy megtervezni, hogy egyszerűek és esztétikusak legyenek, így konyhád díszei lehetnek, miközben jobban tárolják a gabonákat, mint bármely befőttesüveget.
A kávé az egészség – A kávé csodálatos tulajdonságai!
- A kávé segít nagyobb energiaszinttel kezdeni a napot
- Serkenti az elmét a tanulási folyamat megkezdése előtt, növeli a memorizálási teljesítményt
- Csökkenti a fáradtságérzetet és lehetővé teszi az alvásigény késleltetését akár több órával is.
- A kávéfogyasztás támogatja a szervezetet a fizikai megterhelés során és segít hosszabb ideig edzeni.
- A kávé NEM emeli meg a vérnyomást a szokásos fogyasztása esetén
- Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát
- Erősíti a szív összehúzódási erejét
- Segíthet a fejfájás leküzdésében, erősíti a fájdalomcsillapítók hatását
- A kávé olyan ásványi anyagok forrása, mint a magnézium, kálium és mangán. A kávé magnézium kimosódásának mítoszát a tisztességtelen kapszulamagnéziumgyártók hozták létre. Már 3-4 csésze kávé is pótolja ezeknek az elemeknek a napi szükségletét!!!
- Jótékonyan hat a májra és az epehólyagra
- Csökkenti az olyan daganatok kialakulásának kockázatát, mint a száj-, torok-, vastagbél- és bőrrák
- Segíthet a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór elleni küzdelemben
Néhány szöveg automatikusan lett lefordítva. Tudasd velünk, ha nyelvhelyességi hibát veszel észre!