Állapot: új
FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT MÁLNA gríz liofilizált A osztály friss 100 g
Leírás
Fagyasztva szárított málna gríz liofilizált A osztály friss 100 g
Fagyasztva szárított málna 100 g
származási ország: Lengyel
A liofilizátumok egyfajta gyümölcskoncentrátumok, amelyek körülbelül 10-szer több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint friss társaik, miközben intenzívebb és markánsabb ízt biztosítanak, mint a gyümölcsösből vagy szántóföldről származó gyümölcsök.
A vitaminok és ásványi anyagok ilyen gazdag tárháza ideális a dúsításhoz:
- reggeli zabkása, búzadara, puding vagy teafőzelék
- desszertek, fagylaltok és ételek íze
- Az egész gyümölcsök, mint például az eper, növelik a péksütemények hatékonyságát, míg az egész áfonyából remek lekvárt készíthetünk húsokhoz vagy sajtokhoz
Miért válaszd a liofilizált gyümölcseinket?
- 100% Természetes: Csak gyümölcsök, semmi más.
- Teljes íz: Intenzív íz és aroma a fagyasztva szárítási folyamatnak köszönhetően.
- Hosszan tartó frissesség: Megőrzött tápértékek és frissesség tartósítószerek használata nélkül.
Tápérték 100 g-ban: energiatartalom: 1250 kJ/300 kcal; zsírok: 4,6 g; ebből telített zsírsavak: < 0,1 g; szénhidrát: 36 g; ebből cukrok: 29 g; rost: 43 g; fehérje: 7,9 g; só: 0,02 g.
Recept: Csokoládé mousse fagyasztva szárított málnával
Hozzávalók:
- 200 g étcsokoládé
- 400ml krémes krém 30%
- 3 evőkanál porcukor
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 100g fagyasztva szárított málna őrlemény
Utasítás:
- A csokoládét terítsük szét kisebb darabokra, és olvasszuk fel vízfürdőben. Hagyd kissé kihűlni.
- Egy külön edényben verjük fel a krémet a porcukorral és a vaníliával, amíg merev csúcsokat nem kapunk.
- Óvatosan keverje a kihűlt csokoládét a felvert tejszínbe, ügyelve arra, hogy ne veszítse el bolyhosságát.
- A poharak vagy poharak aljára szórj egy kevés fagyasztva szárított málnát.
- Terítse szét a csokoládé mousse-t a poharakba, és hozzon létre további rétegeket a fagyasztva szárított málnával.
- Díszítsd a mousse tetejét néhány fagyasztva szárított málnával és egy kevés reszelt csokoládéval.
- Tedd legalább 1 órára a hűtőbe, hogy a mousse jól lehűljön.
Hogyan csomagoljuk be a terméket?
Liofilizátumainkat doypack táskába csomagoljuk, tetején hegesztett, húros záródással. Az ilyen csomagolás frissességet biztosít, és lehetővé teszi a többszöri zárást és nyitást.
- Kizárólag friss termékeket forgalmazunk
- A liofilizátumok kiváló minőségűek
- A gyümölcsök frissen szedett ízűek, omlósak és ropogósak
- A liofilizátumok nagyon könnyűek, így a 50-100g-os mennyiség egy nagy csomag
Néhány szöveg automatikusan lett lefordítva. Tudasd velünk, ha nyelvhelyességi hibát veszel észre!