info@allegro.hu+36 1 350 2107

Trinity™

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

Használjon 4K felbontást ! A TrinityTM4K rendszer extra nagy 4K felbontást biztosít, a kamera vezérlője és a LED fényforrás a készülék kompakt konzoljában található.

Trinity 4K-Jobb eredmények, jobb megjelenítés

  • A 3 chipes CMOS érzékelők nagyobb színspektrumot, tisztaságot és felbontást biztosítanak, míg a közvetlen LED-es fényforrás egyenletes fénykibocsátást biztosít az optimális tisztaság érdekében.
  • A video kimenet több mint 8 millió képpontot biztosít, míg a CONMED új 4K UHD monitora több mint 1 milliárd színt biztosít az ultra-nagy felbontású képhez, kivételes tisztasággal és színnel, hogy pontos képet nyújtson az anatómiai struktúrákról, a csont- és lágyszövetek jellemzőiről.

Könnyen használható, „All in one” interfész

  • A Trinity 4K egyesíti a kameravezérlőt, a fényforrást és a képrögzítést egyetlen kompakt konzolban, amely helyet szabadít fel és leegyszerűsíti a vezetékkezelést. A könnyen használható érintőképernyő ismerős ikonokkal rendelkezik az alacsony tanulási idő érdekében, míg a testre szabható profilok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mentsék és gyorsan hozzáférjenek a különböző eljárások előnyben részesített beállításaihoz.
  • Az opcionális vezeték nélküli táblagép lehetővé teszi a műtőszemélyzet számára a hozzáférést a rendszerhez távolról, így a beállítások könnyen elvégezhetők a steril területen kívülről.

Strapabíró autoklávozható eszközök

  • Az újrafeldolgozás hatékonyságának növelése érdekében az autoklávozható kamerafejek automatikus mosási ciklusokra
    vannak jóváhagyva, lehetővé téve a sterilizálást ugyanabban a tálcában, ugyanakkor, mint más eljárási kiegészítők.
  • A tartósságról ismert CONMED kamerafej ütésálló házzal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a felhasználó elvárásainak.

További termékek

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.