Ostrovit Kávé 150 g - natúr gombával
Leírás
Az OstroVit gombás kávé egy innovatív termék, amely ötvözi a természetes robusta kávét gombakivonatokkal, koffeinnel, L-theaninnal és niacinnal. Ez egy természetes ízű készítmény, amelyet az aromás italok kedvelőinek fejlesztettek ki, akik a klasszikus kis fekete csésze egyedi alternatíváját keresik. Paraméterek Íz: természetes Termék formája: por Nettó tömeg: 150 g Adagok száma: 21 Domináns összetevő: kéreg alatti villanógomba kivonat Vegán termék: igen EAN kód: 5903933909486 OstroVit Kávé gombával - az értékes összetevők egyedülálló forrása A kávé egy olyan ital, amelyet megfelelően kezelt kávébabból készítenek. A termék története az ókori Etiópiába nyúlik vissza, ahonnan a kávé az Arab-félszigetre került, hogy aztán meghódítsa az egymást követő nemzetek és a különböző kontinensek lakóinak szívét. A kávé ma már világszerte ismert ital, amelyet nem csak íze és illata, hanem koffeintartalma miatt is nagyra értékelnek.
Koffein - a purin alkaloidok csoportjába tartozó szerves kémiai vegyület. Ez egy olyan anyag, amely természetes módon megtalálható a természetben - több mint 60 különböző növényben megtalálható, és az étrend fő koffeinforrása a pörkölt kávébab és a tealevelek. A vegyület azonban szintetikusan is előállítható, számos kémiai reakció révén. A por formájában kapható koffein kiváló vízoldékonysággal rendelkezik. Ez egy olyan anyag, amelyet különösen a sportolók, valamint az intenzív szellemi erőfeszítést végzők értékelnek.
A kéreg alatti villanófény a lombhullató gombák családjába tartozó faj, amelyet chaga vagy nyírfahurok néven is ismernek, ami annak köszönhető, hogy a kéreg alatti villanófény elsősorban nyírfán nő, bár néha más lombhullató fafajokon is előfordul. Ez egy parazita gomba, amely elsősorban Észak-Kínában és Szibériában nő. Az OstroVit készítmény 40% poliszacharidra standardizált kéreg alatti villanófény-kivonatot tartalmaz, amely magas értékes összetevő-tartalmat biztosít, és pozitív hatással van az étrend-kiegészítő minőségére.
A süngomba a jégcsapfélék családjába tartozó ázsiai gombafaj. Ez egy ehető gomba, amely általában a lombhullató erdőkben fordul elő, elsősorban gyenge, öreg vagy elhalt fákat növeszt. Ez egy olyan termék, amely jellegzetes megjelenésével tűnik ki - nem véletlenül nevezik ugyanis oroszlán sörénynek, valamint egy különleges aromának, amely a tenger gyümölcseinek ízére emlékeztet. Az OstroVit készítmény 30% poliszacharidra standardizált süngomba kivonatot tartalmaz, amely magas értékes összetevő-tartalmat biztosít, és pozitív hatással van az étrend-kiegészítő minőségére.
L-theanin - szerves kémiai vegyület, amely a nem fehérje aminosavak közé tartozik. Ez egy glutamin származék, amely könnyedén leküzdi a vér-agy gátat. Természetes módon megtalálható a Camellia sinensis leveleiben található L-konfigurációban, ezért a vegyület fő forrása a zöld tea.
Niacin - PP- vagy B3-vitamin - a B-csoportba tartozó, vízben oldódó vitamin, amely elsősorban állati eredetű termékekben - húsban, halban és tojásban - fordul elő.
Az OstroVit gombás kávéban található összetevők tulajdonságai A niacin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere fenntartásához és támogatja az idegrendszer megfelelő működését, ráadásul segít a normál pszichológiai funkciók fenntartásában is. A vegyület emellett elősegíti a nyálkahártyák megfelelő állapotának megőrzését, és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. OstroVit Kávé gombával - az értékes összetevők egyedülálló forrása A kávé egy olyan ital, amelyet megfelelően kezelt kávébabból készítenek. A termék története az ókori Etiópiába nyúlik vissza, ahonnan a kávé az Arab-félszigetre került, hogy aztán meghódítsa az egymást követő nemzetek és a különböző kontinensek lakóinak szívét. A kávé ma már világszerte ismert ital, amelyet nem csak íze és illata, hanem koffeintartalma miatt is nagyra értékelnek.
Koffein - a purin alkaloidok csoportjába tartozó szerves kémiai vegyület. Ez egy olyan anyag, amely természetes módon megtalálható a természetben - több mint 60 különböző növényben megtalálható, és az étrend fő koffeinforrása a pörkölt kávébab és a tealevelek. A vegyület azonban szintetikusan is előállítható, számos kémiai reakció révén. A por formájában kapható koffein kiváló vízoldékonysággal rendelkezik. Ez egy olyan anyag, amelyet különösen a sportolók, valamint az intenzív szellemi erőfeszítést végzők értékelnek.
A kéreg alatti villanófény a lombhullató gombák családjába tartozó faj, amelyet chaga vagy nyírfahurok néven is ismernek, ami annak köszönhető, hogy a kéreg alatti villanófény elsősorban nyírfán nő, bár néha más lombhullató fafajokon is előfordul. Ez egy parazita gomba, amely elsősorban Észak-Kínában és Szibériában nő. Az OstroVit készítmény 40% poliszacharidra standardizált kéreg alatti villanófény-kivonatot tartalmaz, amely magas értékes összetevő-tartalmat biztosít, és pozitív hatással van az étrend-kiegészítő minőségére.
A süngomba a jégcsapfélék családjába tartozó ázsiai gombafaj. Ez egy ehető gomba, amely általában a lombhullató erdőkben fordul elő, elsősorban gyenge, öreg vagy elhalt fákat növeszt. Ez egy olyan termék, amely jellegzetes megjelenésével tűnik ki - nem véletlenül nevezik ugyanis oroszlán sörénynek, valamint egy különleges aromának, amely a tenger gyümölcseinek ízére emlékeztet. Az OstroVit készítmény 30% poliszacharidra standardizált süngomba kivonatot tartalmaz, amely magas értékes összetevő-tartalmat biztosít, és pozitív hatással van az étrend-kiegészítő minőségére.
L-theanin - szerves kémiai vegyület, amely a nem fehérje aminosavak közé tartozik. Ez egy glutamin származék, amely könnyedén leküzdi a vér-agy gátat. Természetes módon megtalálható a Camellia sinensis leveleiben található L-konfigurációban, ezért a vegyület fő forrása a zöld tea.
Niacin - PP- vagy B3-vitamin - a B-csoportba tartozó, vízben oldódó vitamin, amely elsősorban állati eredetű termékekben - húsban, halban és tojásban - fordul elő.
Az OstroVit gombás kávéban található összetevők tulajdonságai A niacin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere fenntartásához és támogatja az idegrendszer megfelelő működését, ráadásul segít a normál pszichológiai funkciók fenntartásában. A vegyület szintén elősegíti a nyálkahártyák megfelelő állapotának megőrzését, és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Néhány szöveg automatikusan lett lefordítva. Tudasd velünk, ha nyelvhelyességi hibát veszel észre!