info@allegro.hu+36 1 350 2107
Gyártó

MobileLink

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

Sokéves tapasztalat a sikeres implantációs rendszerekről és számos rögzítési koncepció, valamint a legkorszerűbb anyag- és bevonattechnológiák mind közre játszottak ennek az új acetabuláris váparendszer fejlesztésében. Az eredmény a sokoldalú cement nélküli MobileLink Acetabular Cup rendszer.

A MobileLink Acetabular Cup System két különböző változatban kapható: a klaszterlyukú vápa és a többlyukú vápa.

A MobileLink Acetabular Cup System vápái TiCaP kettős bevonattal rendelkeznek. A terméket úgy tervezték, hogy optimális primer stabilitást és oszteointegrációt biztosítson.

A MobileLink Acetabular Cup System kerámia vagy UHMWPE betétekkel használható. Az UHMWPE betétek X-LINKed és E-DUR (X-LINKed, Vit-E PE) verziókban kaphatók. Valamennyi UHMWPE betét szabványos kivitelben kapható, fényvédelem ellen is védve. A MobileLink Acetabular Cup rendszer kombinálható moduláris eltolással és / vagy döntött ház / betét adapterekkel (Face Changer). Az adapterek lehetővé teszik az anatómia helyreállítását revíziós esetekben. Ezenkívül az adapterek lehetővé teszik kerámia betétek alkalmazását revíziós műtéteknél.

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2022