info@allegro.hu+36 1 350 2107

LINK SP II

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

A Link SP II csípőprotézis rendszer több mint 40 éve az egyik legmegbízhatóbb csípőprotézis rendszer. Kialakítása és változatos méretei lehetővé teszik a lehető legjobb cementált protézis biztosítását gyakorlatilag minden beteg számára.

A szár ívelt alakja lehetővé teszi, hogy megtalálja az utat a femorális csatornába, ahol tökéletesen alkalmazkodik annak anatómiájához. Ez a különleges szárkialakítás megfelel a beültetés összes követelményének. Az 1978-ban kifejlesztett és 1984 óta moduláris protézisfejjel kapható combcsont nagy sikert aratott, és nagy hatással volt az anatómiai csípőprotézis elvére. Ezt az elmúlt 40 évben számos publikáció, köztük a svéd Hip Arthroplasty Register többször is megerősítette a termék hatékonyságát. A szár anatómiai alakja lehetővé teszi, hogy központilag illeszkedjen a medulláris csatornába. Ez segít biztosítani az egyenletes cement bevonatot.

Számos hosszú távú eredmény alapján, a termék túlélési aránya 23 év után akár 92,3 százalék is lehet, ez hangsúlyozza az SP II szár sikerét és megbízhatóságát.

További termékek

Minden jog fenntartva 2022