Ajánlatkérés

LINK MP Reconstruction System

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

A rendszer egyedi kialakítása évtizedek óta kiemelkedő eredményeket hoz. 

A LINK MP rekonstrukciós rendszer megadja a sebésznek az intraoperatív rugalmasságot ésbiztonságot, ami nélkülözhetetlen a sikeres revíziós eljáráshoz.  Mindössze három műszertálcával az MP rendszer egyszerű és gyors műtétet és zökkenőmentes folyamatot tesz lehetővé öt lépésben. A moduláris rendszer nagyfokú rugalmasságot biztosít a sebésznek a lábhossz, az eltolás és az elfordulás adaptálásában, függetlenül a szár disztális cement nélküli vagy cementált rögzítésétől. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű intraoperatív reagálást az egyéni anatómiára.

A szárak mind a hat hosszban 3 ° -os szöget zárnak be, ami megkönnyíti a combcsont anatómiai görbületének követését. A 2 ° -os kúpos szár perifériás hosszanti bordákkal kiemelkedő stabilitást biztosít a combcsontban, még nagy proximális hibák esetén is.

A cementált szárak biztos rögzítést is biztosíthatnak, ha a csont minősége gyenge. A PowerLock fogazott csatlakozás lehetővé teszi a szár hosszának intraoperatív beállítását távtartók segítségével 10 mm-es lépésekben 30 mm-ig, revíziós ízületi műtétek esetén. A kúpos csatlakozás hiánya azt jelenti, hogy a szár hossza, valamint az antiversion és az offset retrospektíven beállítható anélkül, hogy veszélyeztetné a szár distalis rögzítését.

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.