info@allegro.hu+36 1 350 2107

Lanza™

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

Ha hozzáférésre van szüksége a glenohumeralis ízülethez, a meniszkusz alá vagy a térd hátsó részéhez, a CONMED ÚJ Lanza™ Kúpos Speciális Borotva lapátját kifejezetten arra tervezték, hogy igényes, pontos és hatékony reszekciót biztosítson az anatómia kihívásaihoz:

Jobb hozzáférés – Kúpos distalis hegy

  • A kúpos hegyet úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a szűk helyekhez, a nehezen elérhető anatómiai és érzékeny területekhez. Hatékony lágyszöveti szondaként is szolgálhat.

GYORSABB VÁGÁS – Kettős belső vágóablak

  • A szabványos pengéhez képest a Lanza kettős belső vágóablaka kétszer annyi vágást biztosít forgatásonként, hogy maximalizálja a térfogati reszekciót.

CSÖKKENTETT részecsketermelés- TrimRite acél és tengely kenés

  • A belső tengelyen lévő zsugorcső úgy lett tervezve, hogy csökkentse a fémrészecskék termelődését, mivel akadályt képez a fémek érintkezésének megelőzése érdekében. Mindemellett a külső TrimRite rozsdamentes acél biztosítja az éles vágást.

SIMA VÁGÁS – Sima forgácsolási profil

  • A sima vágási profilt úgy tervezték, hogy megakadályozza a lágy szövetekbe való szorulást, amikor szűk helyeken van navigálva az eszköz, míg a sekély külső ablakot és a kettős belső vágóablakot az eltömődés csökkentésére tervezték.

További termékek

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.