Ajánlatkérés

Hall oszcilláló pengék

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

A Hall termékcsalád a pengék széles kínálatával rendelkezik, hogy biztosan megfeleljen az Ön igényeinek.

Hall Intrex pengék: Ez a rendszer nagy csontpengékből áll, amelyek megelőzik a fogak elmozdulását. Így pontos illeszkedést biztosít a térdvezetővel és a mélységjelzéseknek köszönhetően nagyobb pontosságot érhetünk el használata során. A Hall Intrex pengék kiváló minőségű továbbfejlesztett krómacélból készülnek, így biztosítanak nagyobb merevséget. Más piacon lévő termékekhez képest minimális hajlást biztosít, még 0,89 mm vastagságnál is. Ezek a pengék maximális vágási hatékonyságot nyújtanak. Használatuk során halkan működnek, még a legtömörebb csontoknál is. A törmelékcsatorna kialakítása megelőzi az eltömődést, így minimálisra csökkenti a termikus nekrózis kockázatát.

M-osztály pengék: A precizitást biztosító M-osztályú penge egyedülálló, három elemes fogprofillal van ellátva, amely számos előnnyel jár. A ferde középső fogak, A durva középső fogak és a finom külső fogak együttesen optimális tartást biztosítanak. A vágás megkezdésekor a fűrészlap folyamatosan követi a kívánt útvonalat és szabályozza a terhelést. Precíz tervezésének és kialakításának köszönhetően a penge pontos és egyenletes vágást eredményez.

Hall Klasszikus Pengék: Ez a különleges pengerendszer öt pengeprofillal és hét különböző vastagsággal van ellátva. A terméket úgy tervezték, hogy a fejlett tervezésének köszönhetően a pengék a lehető legjobb hatékonysággal dolgozzanak.

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.