info@allegro.hu+36 1 350 2107
Gyártó

gigasept® pearls

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

Aktív-oxigén alapú egyfázisú kézi eszköztisztító-fertőtlenítő multi-enzim formulával.

  • teljes mikrobiológiai hatásspektrum
  • kimagasló tisztító teljesítmény a multi-enzim formula, a semleges pH és a hatékony felületaktív anyagok kombinációjának köszönhetően
  • kiváló anyagkompatibilitás – flexibilis endoszkópokhoz is használható
  • rendkívül kellemes illat

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Alkalmas mindenféle hőálló és hőérzékeny orvosi műszer általános tisztítására és fertőtlenítésére. Különösen alkalmas flexibilis endoszkópokra és olyan érzékeny anyagokra, mint pl. a szilikon, polikarbonát, poliszulfon és az akrilüveg.

A kézi módszerrel történő fertőtlenítő eljárás mellett a gigasept® pearls alkalmas ultrahangos kádakban való használatra is.

ALKALMAZÁS MÓDJA

A gigasept® pearls granulátumot hideg vízben kell feloldani a kívánt alkalmazási koncentráció eléréséhez. Várjon 15 percet és közben keverje meg néhányszor. Az aktiválási időt követően a munkaoldat felhasználásra kész.

Közvetlenül a használatot követően merítse a tisztítandó eszközt a munkaoldatba úgy, hogy az a fertőtlenítendő eszközt teljesen ellepje. Üreges műszerek, eszközök fertőtlenítése esetén el kell kerülni a légbuborékok kialakulását. A behatási idő letelte után a műszereket, eszközöket legalább ivóvíz tisztaságú folyó víz alatt le kell öblíteni.

Kérjük, kövesse az eszközgyártó tisztításra vonatkozó utasításait! 

Orvostechnikai eszköz – mindig olvassa el a termékcímkét és terméktájékoztatót használat előtt!

A biztonsági adatlapot kérje elérhetőségünkön.

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.