info@allegro.hu+36 1 350 2107

CMS900

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

A CMS900 olyan funkciókkal rendelkezik, mint a többcsatornás Full HD felvétel, a vezeték nélküli kapcsolat, az integráció a kórházi elektronikus egészségügyi nyilvántartó (EHR) hálózatokkal, az élő közvetítés, a továbbfejlesztett iOS alkalmazás (iPad és iPhone) és még sok más. A CMS9000 képviseli a CONMED következő generációs nagyfelbontású képrögzítési rendszerét, amelynek célja, hogy javítsa a kórházak műtéti felvételeinek kezelését.

Tulajdonságok és előnyök

  • Wi-Fi kapcsolat a kórházi EMR hálózatokkal: Úgy tervezték, hogy javítsa a hatékonyságot, a kényelmet és a HIPAA szabványoknak való megfelelést. Ez a rendszer lehetővé teszi a létesítmények számára az adatok, képek és videók vezeték nélküli (vagy vezetékes) interfészét kiválasztott EMR / PACS rendszerekkel.
  • Integrált iPad / iPhone alkalmazás: A MedXStream ™ iPad / iPhone alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a biztonságos, vezeték nélküli és azonnali csatlakozást, hogy hozzáférhessenek audio- és videofájljaikhoz felülvizsgálathoz, kommentárokhoz, lejátszáshoz és műtéti jelentésekhez.
  • Élő, Full HD streaming IP-n keresztül: A rendszer lehetővé teszi az élő, HD videó és audio streaminget. Ez ideális alkalmazás oktatási / intézményi és képzési alkalmazásokhoz.
  • Integrált adatbiztonság: Felhasználói alapú biztonsági funkciók, amelyek a feladatok elkülönítésének elvén és a legkevesebb privilégiumon alapulnak, például hitelesítés, felhasználói naplózás, munkamenet időkorlátja, automatikus adat titkosítás (nyugalomban és szállítás közben). Az operációs rendszer zárolása és a felhasználói szerepkör szerinti hozzáférés meghatározásának képessége a HIPAA és a GDPR kiberbiztonsági aggályainak kezelésére.
  • Testreszabható felhasználói profilok: Úgy tervezték, hogy csökkentse a OR beállítási időt. A felhasználók testreszabhatják a beállításokat és beállításokat, majd elmenthetik azokat a későbbi felhasználásokhoz. A beállítások exportálhatók más CMS9000 eszközökre is a létesítményben.

További termékek

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.