Ajánlatkérés
Gyártó

ASTOFLO plus eco vér- és infúzió melegítő

db
+ Ajánlatkéréshez adás
Kérdezzen szakértőnktől

Mindenféle infúziós és transzfúziós oldat legegyszerűbb, és leggazdaságosabb melegítésére műtők, intenzív osztályok, bármely más kórházi osztály részére!
Speciális szerelékre nincs szükség - a standard infúziós szerelékkel használható egészen a beteg kanüljéig. Az elektromos fűtő szerelvény integrált hőmérsékletérzékelőkkel optimális melegítést garantál és maximális biztonságot az áramlás-függő szabályozás által. A folyadék teljes útján aktívan melegít a páciensig, egészen a beteg vénás kanül eléréséig, egy úgynevezett száraz áramlással. Az előzőleg már felmelegített oldatokat a készülék egészen a páciensig melegen tartja, még magas áramlási értékek esetén is. Két különböző fűtő szerelvény áll rendelkezésre különböző egészségügyi igények kielégítésére.

Szerelvény WP31/WP32:

  • Minden standard kb. 4 mm-es külső átmérőjű infúziós és vér szerelékhez, műtőkben, intenzív terápiás osztályokon és normál kórtermekben.
  • Dialízisnél alkalmazott vérellátó és visszatérő vezetékek és haemofiltrációnál történő melegítésre.
  • Szerelvény WP31/WP32 rendelkezésre áll 180 cm és 240 cm-es hosszban.

Szerelvény WP33/WP34:

  • Hasonló a WP31/WP32 szerelvényhez minden egészségügyi alkalmazásban, ahol infúzió és vér szerelékeket alkalmaznak kb. 6 - 7 mm-es külső átmérővel.
  • Szerelvény WP 31/WP32rendelkezésre áll 180 cm és 240 cm-es hosszban


Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2023

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.