info@allegro.hu+36 1 350 2107
Gyártó

ALLEVYN◊ Ag Adhesive

db
Ajánlatkérés
Kérdezzen szakértőnktől

ALLEVYN Ag Adhesive

Az ALLEVYN Ag Adhesive kötszer nagy nedvszívó képességű, öntapadó, antimikrobiális, többrétegű poliuretán habkötszer. A hipoallergén ragasztóréteg biztos tapadást nyújt. Nedves sebgyógyulási környezetet tart fenn, ami elősegíti a gyors gyógyulást. A párnás kialakítás a beteg kényelmét szolgálja, illeszkedik a test kontúrhoz. A felső filmréteg vízálló, ugyanakkor lélegző is. Sebváladék hatására akár 7 napig képes az ezüstionok felszabadítására. Kompressziós kötés alatt is magában tartja a váladékot.

Indikáció:

Másodlagosan gyógyuló, sekély, részleges és teljes vastagságú váladékozó krónikus és akut sebek (pl. vénás lábszárfekély, nyomási fekély, diabéteszes láb, malignus sebek, szétnyílt műtéti sebek, égések, donor helyek, fungáló/malignus sebek) kezelése. Fertőzött sebeken a helyi ellátási protokoll figyelembevétele mellett alkalmazható.

Lepedékes és nekrotikus sebek esetén a kötszerek kombinálhatók INTRASITE Gel-lel.

Kontraindikáció:

Az ALLEVYN Ag ADHESIVE kötszerek nem alkalmazhatók ezüst-szulfadiazin, illetve szulfonamid érzékenység esetén.

A szulfonamidok kernicterust okozhatnak, ezért a termékek nem alkalmazhatók terhesség utolsó fázisában, szoptatási időszak alatt, koraszülötteken, illetve újszülötteken az első hónapokban.

Méretekkel és rendeléssel kapcsolatos információért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat.

Márka

További termékek

Minden jog fenntartva 2021

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.